[Alerta] Vezi cine ti-a vizitat profilul de Facebook – Spam nou pe Facebook

Se raspandeste un nou mesaj de tip Spam pe Facebook, care aduce celor care l-au inventat banii in urma click-urilor primite pe reclamele de pe site si probabil ceva distractie.
Posteaza pe peretele victimei mesajul urmator:

Vezi cine ti-a vizitat profilul de Facebook!
emisiunionline.com
Instaleaza aplicatia facebook-views pentru a vedea cine ti-a vizitat profilul de facebook !

Vezi cine ti-a vizitat profilul de Facebook
Dand click sunteti directionati spre un site (https://emisiunionline.com/fb.php sau https://facebookvisitors.tk/) unde sunteti indemnati sa apasati butonul “Instalati aplicatia – Click aici”.

Acest lucru va face ca mesajul de sus sa fie postat pe peretele tau si sa fie propagat in continuare.
Facebook nu permite vizualizarea celor care ti-au vizitat profilul, deci nu mai cadeti in plasa acestor aplicatii minune. Ele nu exista!

Daca vrei sa scapi de aceasta aplicatie, SOLUTIA este sa apesi pe butonul “X” din dreptul postarii si sa alegi “Mark as Spam” sau “Report post/spam” (vezi poza generica de mai jos)

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

One response to “[Alerta] Vezi cine ti-a vizitat profilul de Facebook – Spam nou pe Facebook”

  1. 1q

    am o mare problema cu java. am cont pe screen o matic, am java, dar nu functioneaza. nici cu ie ,nici cu firefox. cand il instalez ,browserul ie imi cere la nesfarsit sa accept sa instalez java, atunci cand intru pe screen o matic. cand intru de pe firefox, imi cere sa nstalez java, dar apoi imi spune ca il am deja instalat si totul se opreste aici. am dezinstalat java definitiv de nervi si astept un sfat.
    multumesc !

Leave a Reply