Castigatorii concursului Norton Antivirus 2012

Iata ca inca un concurs aniversar a ajuns la final. In colaborare cu Softmall am pus la bataie 3 licente Norton Antivirus 2012 pe un an de zile.

Inainte de a anunta castigatorii va reamintesc de concursurile noastre aniversare, la fiecare 5 zile, pe care le gasiti in sectiunea speciala.

norton antivirus 2012

In urma extragerii, castigatorii sunt: Derevlean Andrei, Marshal Noel, Daescu Barbara.

Acestia vor trimite un mesaj privat utilizatorului Radu Faravirusi pe Facebook:
https://www.facebook.com/profile.php?id=100001033752918
Mesajul va contine adresa de email si adresa postala pentru livrarea premiului.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

9 responses to “Castigatorii concursului Norton Antivirus 2012”

 1. alexandru

  Nu am “feisbuc” si nu am putut participa(pe viitor sper sa fie si concursuri fara “feisbuc”) dar am o intrebare pt tine Radu: norton antivirus + privatefirewall asigura o protectie de top? Eu stiu ca amandoua soft-urile sunt de calitate dar vreau sa stiu parerea unui specialist.

 2. Măduţa

  “There where x (34 in cazul de fata), items in your list. Daca s-ar putea, si ar fi mai corect, sa aratati si acea lista cu cei x,y participanti, macar sa o vedem. Am vazut ca multa lume dupa anuntarea castigatorilor este dezamagita si revoltata, astfel prin cele spune mai sus se evita discutiile si nu mai au niciun dubiu. Luati-l ca pe un sfat si o imbunatatire, upgrade.

  Felicitati castigatorilor!

 3. Măduţa

  #Radu: ma bucur ca ati luat-o ca pe o sugestie si nu o insulta sau mai stiu eu ce. O sa-ti trimit ceva prin email care sa-ti atraga atentia.

  O zi buna tuturor.

 4. marshal noel

  stie cineva sa-mi spuna daca intradevar am castigat norton antivirus 2012 si cum pot sa iau legatura ca dl.radu-fara virusi?
  Ca vad ca sunt nominalizat doar printre castgatori,dar pe adresa de email nu am primit nimic.Mersi tuturor

Leave a Reply