Clipuri interesante (ro.myreggo.com) – Aplicatie ce face spam “inteligent” pe Facebook

Spam-ul pe Facebook a devenit un sport national. Unii o fac intr-un mod brutal, fortand utilizatorul sau prostindu-l in fata. Astfel de exemple v-am prezentat o multime…acele clipuri care de fapt nu sunt clipuri, ci reclame sau oferte menite a va goli buzunarele.

Altii, s-au gandit sa aplice tactica intr-un mod inteligent. Este vorba de cei de pe site-ul https://ro.myreggo.com, care listeaza o multime de clipuri amuzante. Ca sa le vizionezi insa, trebuie sa apesi butonul “Distribuie”.

Ce se intampla cand faci asta? Permiti aplicatiei “Clipuri interesante” accesul la profilul tau: poate sa-ti acceseze datele de baza, poate posta pe peretele tau si poate functiona chiar si cand tu nu esti logat pe Facebook (actiune tipica unui virus, daca e sa ma intrebati pe mine).

clipuri interesante spam

Daca accepti acest pact… esti nevoit sa dai share pe peretele tau oricarui clip pe care doresti sa-l vizionezi pe acest site, fara exceptie!

clipuri interesante facebook spam

Cu alte cuvinte promovezi gratuit acest site si faci spam, fara a avea vreun beneficiu real.
Toate clipurile sunt preluate de pe YouTube. Ce te costa sa dai o cautare acolo dupa cuvantul “amuzant”, “haios” sau “farsa” ?

Fiti atenti la ce dati acordul sa va acceseze contul Facebook si ce site-uri vizitati. Unii incearca sa adopte tactica simbiozei de tip capusa… si se pare ca le iese cu cei dezinformati.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

8 responses to “Clipuri interesante (ro.myreggo.com) – Aplicatie ce face spam “inteligent” pe Facebook”

 1. Daniel

  Salut, cum fac sa interzic aplicatiei respective sa posteze pe peretele meu?

 2. arefe ioan

  am observat cam tot ce ai spus! cum fac insa sa scap de asta???

 3. Cipi

  Salut. Eu nu am mai intrat pe facebook de vr5eo 15 zile si am vazut ca eu as fi postat diverse clipuri, sursa fiind “ro.myreggo.com”, desi eu nu am facut acest lucru. Cum pot scapa de aceste asa zise postari de catre mine? Multumesc

 4. Catalina Iancu

  Vreau sa scap de toate nenorocirile aste care imi umplu pagina de facebook.Ma poate ajuta cineva .Astia de la : ro.myreggo.com apps.facebook.com votulfotografiei.fdsshare.com ma dispera!!!!!!!!!!1

  Please!!!!!!!!

 5. Edi

  Stie cineva dintre dvs.cum scapam de asa ceva,daca da,raspundeti,va rugam!

 6. marius

  huhhhhh….mersi Radu FaraVirusi. a fost de mare ajutor raspunsul tau. incercam sa scap de mult timp de porcaria aia de clipuri interesante.

 7. Victor

  Eu nu gasesc “Clipuri interesante” in privacy settings….. Ma poate ajuta cineva, va rog ?

Leave a Reply