Concurs aniversar special in colaborare cu Faith1st Handmade Blog

concurs nuntiV-am promis multe surprize si concursuri cu ocazia aniversarii celor 3 ani de existenta a blogului nostru. Iata inca una: vom organiza un concurs special in colaborare cu Faith1st Handmade Blog.

Daca aveti cel putin 18 ani si anul viitor il doriti unul cu adevarat special, in care sa va uniti alaturi de persoana iubita, intr-o calatorie fericita ce va dura o viata intreaga, veti aprecia cu siguranta cele ce urmeaza.

Iata descrierea acestuia si regulamentul de participare:

Nu stiu ce v-ati propus voi pentru nunta voastra, insa eu mi-am propus prea multe, asa ca vreau sa le impartasesc…si nu cu oricine ;)

Asa cum v-am anuntat deja, in data de 1 Noiembrie 2011, orele 06:00, se va deschide lista pentru inscrierea cuplurilor participante la concursurile organizate incepand cu luna ianuarie, si pana in luna iunie, inclusiv.

In fiecare luna calendaristica, dupa cum va spuneam, in perioada ianuarie 2012 – iunie 2012, vom organiza cate un concurs.

Premiile pentru aceste concursuri vor fi anuntate in cadrul regulamentului specific fiecarui concurs, si vor consta in reduceri de pana la 50% la invitatiile de nunta, numere de masa, decoratiuni de nunta, consiliere gratuita, manopera decorare Biserica, manopera decorare sala. Aceasta enumerare este una orientativa, in functie de buget, invitatiile de nunta pot fi oferite gratuit, sau pot exista anumite surprize, bineinteles placute, gen premiul doi si trei.

Asa cum am mentionat, fiecare concurs va fi unul individual si gandit separat de celelalte, de aceea momentan imi este destul de dificil a le organiza intr-un set, pentru ca sunt convinsa din propria experienta, ca voi avea si alte idei legate de premii si organizare, care-si merita timpul lor.

Cu privire la lista de concurenti, aceasta se va deschide marti, 1 Noiembrie 2012, orele 06:00, si se va inchide duminica, 1 ianuarie 2012, orele 06:00.

Se pot inscrie numai cupluri, logodite sau nu, a caror nunta este sau va fi programata pentru anul 2012

Inscrierile se vor face prin e-mail, la adresa de la contact, e-mail in care trebuie sa mentionati urmatoarele: numele si prenumele, atat al tau, cat si al ei/lui si localitatea in care va avea loc nunta. Numele si prenumele vor fi afisate pe o pagina special deschisa pentru aceasta lista, pe acest blog, numita Nunta mea 2012, in ordinea in care sunt primite e-mail-urile.

Important!

#Nu se vor accepta inscrieri pe facebook. Voi incerca sa atentionez, in masura in care voi observa, insa nu vor fi valide aceste inscrieri, decat prin metoda mentionata mai sus.

#Premiile vor fi acordate asa cum vor fi anuntate la deschiderea fiecarui concurs in parte, si nu se va acorda contravaloarea lor in bani.

#Concurentii care vor fi castigat in urma unui concurs organizat in perioada ianuarie 2012 – iunie 2012 inclusiv, nu vor mai putea participa si la urmatoarele concursuri realizate in aceasta perioada.

Va asteptam! 🙂

Concurs publicat si pe Faith1st

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

5 responses to “Concurs aniversar special in colaborare cu Faith1st Handmade Blog”

 1. Morphinne

  Interesanta propunere!
  Haideti fetelor inca sunt disponibil… 😛

 2. nicoeta

  pacat -daca sunt deja casatorita sa nu pot participa – nui corect …..

 3. larisa burcea

  interesanta idee o asteptam cu drag si cu mare interes :)felicitari

Leave a Reply