Castigatorii concursului Avast!

Iata ca s-a mai incheiat un concurs aniversar si anume cel cu numarul 7. Am pus la bataie 20 de licente Avast!: 5 pentru Avast! Internet Security 6 si 15 pentru Avast! Rescue Disc.

In acest moment mai avem in curs de desfasurare doua concursuri: cel special pentru viitorii miri si concursul BullGuard. Le gasiti la sectiunea speciala AICI.

Iata-i si pe cei 20 de fericiti castigatori:

castigatori avast

Primii 5 au castigat cate o licenta Avast! Internet Security si anume: dragosss88@, clausisme@,
coltallb@, marian.avasiloaie@, g.vladutss@

Urmatorii 15 au castigat cate o licenta Avast! Rescue Disc: tonymoratiu@, geniuseugenius27@, bmgrigoruta@, mymirel@, mihalivaler@, iftimiecatalin@, mihaiapostoliu@, blidarumadalin@, ropetili@, cami_lu2004@, sylvyu_01@, theone7285@, neculai_gd@, stefanradu27@, dorinxdorin@

Felicitari tuturor!

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

29 responses to “Castigatorii concursului Avast!”

 1. mariusD

  Felicitari castigatorilor!

 2. andrei

  Radu ce concurs urmeaza?

 3. andrei

  MBAM?…Bun…bun! 😀

 4. Marian Avasiloaie

  Radu cum se poate sa îmi fie trimisa licența pe alt email ca azi când sa ma loghez îmi zice “My account is disabled”

 5. Marian Avasiloaie

  Uite cum facem iți trimit un email de la adresa k1dl3@yahoo.ro cu parola de la contul meu de gmail “marian.avasiloaie@gmail.com” iar tu încerci sa te loghezi și ai sa te convingi. E bine???

 6. scorpyo

  ciudat ..dar cam apar aceasi castigatori la concursuri

  1. happyday

   dap…io cred ca-s perdantul “pour toujours”…am abonament la lista necastigatorilor , poate o fi si asta un motiv de m-am aciuat pe-aicea. ma tot screm sa castig o licenta amarata, una mica, da’ nu-mi iese. c’este la vie!
   merem ‘nainte 🙂 !

 7. Marian Avasiloaie

  Vezi ca ți-am trimis un email cu parola la cont, Radu. Sa îmi spui dacă ai verificat printr-un reply la acest comentariu.

 8. Marian Avasiloaie

  Asa am sa fac pe viitor.

 9. cata

  Bravos,norosii tot norocosi,sa-l stapanti sanatosi,este beton Avast.sa aveti parte de devirusari excelente,eu nu am reusit sa castig o licenta in viata mea!

 10. Marian Avasiloaie

  De unde se descarca acest avast rescue disc?

 11. zame77

  Domnule Radu am instalat Norton Internet Security 2012 si dupa asta Yahoo Messenger 11 nu se mai deschidea.Dupa ce am dezinstalat antivirusul, Yahoo Messenger 11 functioneaza. Ca si sistem de operare folosesc Windows 7 Entreprise pe 32 biti cu licenta. Imi puteti spune cum pot configura Norton-ul sa functioneze messenger-ul ? Acum am instalat Bitdefender Total Security 2012 si totul functioneaza perfect(vorbesc despree functionalitatea softurilor) insa ma nemultumeste consumul mare de resurse folosite de antivirus. El este foarte bun, nu zic nu ,dar ideea este ca atunci cand imi cumpar o masina aceasta trebuie sa consume si putin conbustibil, Parerea mea ! Va rog, ajutati-ma cu un sfat !

  1. virus2009

   Si ma rog de unde ai luat acea licenta? Windows 7 Entreprise nu este comercial 😉

   Acuma mai toate softurile firewall stiu ca mess e o aplicatie de incredere si este lasat automat spre internat , de baza mai mult ca sigur este satat pe automat pentru a lua deciziile singur .

 12. Moroi

  Referitor la Scorpyo Radule, stai liniștit. Mentalitate tipică de român comunist. ”Nu mă doare că nu am câștigat eu, dar de ce a câștigat celălalt?”. Pe oameni îi doare când câștigă ceilalți ceva. Nu sunt mulțumiți că tu te dai peste cap să faci rost de licențe la toate produsele de securitate la care se pot gândi, acum vor să le mai și câștige pe toate. Fraților suntem o medie de 100-130 care participăm la fiecare concurs de a lui Radu. Ne batem între noi practic, nu se poate ca fiecare din ăștia 100 de inși să câștige mereu. Bineînțeles că va veni rândul fiecăruia. Relaxați-vă ! Radu vrea să creeze fidelitate prin concursurile astea. Fiți fideli (ca o văduvă spartană) și veți câștiga sigur ceva de pe aici.

 13. BlueStrut

  Felicitari!

 14. Hermina

  cum pot intra in posesia premiului? am castigat o licenta Avast rescue disc

 15. tony

  super tare 🙂 eu nu castig niciodata nimica
  uite ca acuma am castigat 😀

  1. happyday

   e un inceput pentru fiecare. 🙂

 16. VladG

  Multumesc mult FaraVirusi.Com si Avast! , am primit LICENTA ! 😀

  Tineti-o tot asa .

 17. Eugen

  super azi am primit Rescue cd-ul avast prin posta! Mulțumesc Faravirusi!

Leave a Reply