OPSWAT Malware Scanner – scaneaza-ti aplicatiile din memoria Pc-ului cu 5 motoare antivirus

Atunci cand Pc-ul tau devine infectat, virusul va rula in memoria sistemului si in 99.99% din cazuri este suficienta o scanare a acesteia pentru a vedea natura infectiei si localizarea ei.

Totusi, pentru a fi mai operativ si a nu folosi multe utilitare, exista unul care iti scaneaza aplicatiile active folosind 5 motoare antivirus: ClamWin, ESET, Norman, Quick Heal, VirusBuster.

opswat malware scanner

Se numeste OPSWAT Malware Scanner si-l puteti descarca de la adresa:
https://www.opswat.com/products/metadefender-for-secure-access

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

14 responses to “OPSWAT Malware Scanner – scaneaza-ti aplicatiile din memoria Pc-ului cu 5 motoare antivirus”

 1. ionut

  si o parere despre el…Radu?

 2. Gigi

  Un individ a lasat un comentariu injurios in care spunea ca programul este virusat. Nimic mai fals.

 3. sorin

  gigi daca nu sti taci din gura , vrei sati trimit arhivele sa te convingi ? nici mai mult nici mai putin de 34 troeni , asta e bilantul.

 4. virus2009

  ce program e virulent ?

  1. happyday

   dati-i pace omului, atata poate, ce vreti?
   am “prins” comentariul inainte de a fi sters, era penibil si fara niciun fundament. saracelul asta e dus cu pluta complet.
   e prima oara cand il apreciez pe gigi ca a sters ceva.
   sper sa fie si ultima.

 5. dan

  am dat un scan cu acest opswat malware scanner, mentionez ca am avut bifat “enable deep scan”, iar KIS 2012 intre timp a alertat 38 psihing URL. stie cineva daca e normal si din ce cauza?

 6. Gigi

  Programul este facut rudimentar cu WinRar; e o arhiva self-extracting care probabil este catalogata euristic drept dropper. Se conecteaza la scanner00.metadefender.com de fiecare data cand scaneaza un fisier. Nu e prea grozav dar nu am vazut actiuni malware in el.

  https://www.youtube.com/watch?v=bRC21G8isbw

 7. sorin

  aha , inseamna ca nu sint dus cu pluta ,vreau sa stiu si eu cu ce am gresit daca am zis ca e infectat , uite ca si altora li sa intamplat , si tiam mai zis happydai veziti de treaba.

  1. happyday

   pacat de pluta…

 8. clawname

  ::))) sunteti culmea zau asa…scaneru foloseste “rute” noi ca sa zic asa, se vrea daca nu ma insel a fii un cloud sau ceva de genu…am scanat cu el..nu mi a gasit nimic.
  L-ati incercat si voi pe un set de malware? Sa vedeti ce poate?

 9. dragos

  @sorin, de ai intrat in “spărieți” in legatura cu OPSWAT Malware Scanner, de ca nu l-ai incarcat pe virus total ca sa vezi si tu nitel de-i virusat au ba, nu te mai agita asa din orice…………… pe virus total fisierul este curat , mai intai gandeste dupa da-ti drumul la gura(sper sa tratezi ca atare)!

 10. broascadilie

Leave a Reply