[Solutie] The Rihanna UN-fan club! Join if you h8 Rihanna after seeing her new video – Spam pe Facebook

Se raspandeste un nou mesaj de tip Spam pe Facebook, care aduce celor care l-au inventat banii in urma click-urilor primite pe reclamele de pe site si probabil ceva distractie.
Posteaza pe peretele victimei mesajul urmator:

Oh my god,check this

The Rihanna UN-fan club! Join if you h8 Rihanna after seeing her new video

rihanna un-dead club
Dand click sunteti directionati spre pagina de Facebook cu acelasi titlu (https://www.facebook.com/pages/The-Rihanna-UN-fan-club-Join-if-you-h8-Rihanna-after-seeing-her-new-video/241896465864756), care afiseaza un asa-zis clip YouTube cu mesajul “18+. Verify age to continue”. Apoi vi se indica 3 pasi pentru a verifica varsta si a vedea clipul – selectarea barei de adrese, tastarea caracterului “j” si apoi apasarea Ctrl+V.

verify age

In acest moment veti posta pe peretele fiecarui prieten acelasi mesaj de tip Spam. Mai precis, veti executa instructiunile din script-ul de la pagina: https://like-12.info/rswf.js

Daca vrei sa scapi de aceasta aplicatie, SOLUTIA este sa apesi pe butonul “X” din dreptul postarii si sa alegi “Mark as Spam” sau “Report post/spam” (vezi poza generica de mai jos)

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

One response to “[Solutie] The Rihanna UN-fan club! Join if you h8 Rihanna after seeing her new video – Spam pe Facebook”

  1. tulibulya semei

    please help me to restore my face book account

Leave a Reply