De Craciun, reducere de pana la 40% pentru suitele de securitate Kaspersky Lab

Kaspersky Lab România desfăşoară, între 15 noiembrie şi 31 decembrie, o promoţie de Crăciun, în care oferă suitele Kaspersky Internet Security 2012 şi Kaspersky Anti-Virus 2012 la preţuri cu până la 40% mai mici. Promoţia este aplicată licenţelor noi, de 1, 3 şi 5 utilizatori, pentru cele două soluţii de securitate, disponibile atât în magazinele IT din retail, cât şi online.

„Este pentru al treilea an consecutiv când Kaspersky Lab România pregăteşte utilizatorilor o campanie promoţională de Crăciun, prin care aceştia pot achiziţiona cele mai bune tehnologii antivirus la un preţ cu adevărat special”, spune Teodor Cimpoeşu, Managing Director Kaspersky Lab România şi Bulgaria. „Soluţiile Kaspersky Lab din generaţia 2012 se diferenţiază de celelalte produse din categoria lor prin abordarea hibridă a securităţii informatice. Concret, aceasta înseamnă echilibrul între protecţia locală, oferită de tehnologii anti-malware, şi tehnologiile cloud, care analizează link-urile suspecte din pagini web sau reţele sociale, opresc spam-ul, uşurează sistemul prin reducerea consumului de resurse şi sunt tot timpul «în gardă», pentru a răspunde celor mai noi ameninţări informatice”, completează Cimpoeşu.

kaspersky promotie craciun

Pe toată durata promoţiei, derulate sub sloganul „Protectorul tău digital”, produsele Kaspersky Lab pot fi achiziţionate la preţuri speciale (care includ deja TVA), astfel – Kaspersky Internet Security 2012 pentru 1 utilizator are preţul de 168 de lei, respectiv 198 de lei pentru 3 utilizatori şi 298 de lei pentru 5 utilizatori. Licenţele pentru Kaspersky Anti-Virus 2012 sunt disponibile la preţurile promoţionale de 118 lei pentru un utilizator, 158 de lei pentru 3 utilizatori şi 248 de lei pentru 5 utilizatori.

Kaspersky Anti-Virus 2012 şi Kaspersky Internet Security 2012 sunt cele mai noi produse Kaspersky Lab, lansate recent şi în România. Acestea oferă protecţie completă împotriva tuturor categoriilor de ameninţări online, asigurând utilizatorul că toate informaţiile stocate în computer sunt în siguranţă, indiferent de modul în care acesta foloseşte Internetul. Noua generaţie de produse încorporează atât tehnologii de protecţie locală, cât şi tehnologii cloud, o parte dintre ele fiind: sandbox pentru lansarea aplicaţiilor suspecte într-un mediu virtual sigur, modulul de monitorizare a activităţii programelor, emulatorul de „script-uri”, bazele de date cu informaţii (localizate pe serverele „cloud”) referitoare la reputaţia fişierelor sau tastatura virtuală.

Suitele de securitate Kaspersky Lab din generaţia 2012 pot fi achiziţionate atât din magazinele retail, cât şi online, de la toţi partenerii şi sub-distribuitorii companiei. O listă completă a acestora este disponibilă aici: https://www.kaspersky.ro/store.

Pentru mai multe detalii referitoare la promoţia Kaspersky Lab de Crăciun consultaţi: https://www.kaspersky.ro/craciun.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

13 responses to “De Craciun, reducere de pana la 4013 pentru suitele de securitate Kaspersky Lab”

 1. Florin

  Kaspersky este foarte bun dar am vazut ca mananca multe resurse. Nu 1 data mi-a blocatul laptopul cand il scana.

 2. Paul

  Buna ziua!

  In vara anului ce vine imi expira licenta la Bitdefender IS 2012 si m-am gandit sa optez pentru o prelungire la acelasi produs sau sa aleg suita IS de la Kaspersky, sincer daca ma uit dupa testele recente as merge cu Bitdefender, daca ma uit in decursul anilor, al feedback-ului utilizator-produs as merge cu Kaspersky.

  Inca ceva daca cumpar o licenta Kaspersky IS 2012 cu reducerea aceasta si NU o ACTIVEZ pana in vara , aceasta va mai fi activa sau de la inceputul cumparari aceasta se activeaza automat.
  Tin sa mentionez ca licenta pt BD am cumparat-o de la emag si o puteam activa cand doream( peste 1 luna, 2,etc.)

  /scuzati greserile gramaticale
  Multumesc
  Cu stima,
  Paul

  1. andy

   @Paul: Pe un windows curat un CIS 5.8 lucreaza minunat. In opinia mea Bitedender e mai bun decat KIS…avand o detectie superioara…in rest sunt cam la fel. Si mai au o asemanare: nu sunt prea prietenoase cu resursele. Eu iti recomand CIS. Vezi ca sunt setari f bune facute pe site de Radu si Ocsi. 🙂

 3. Ionut

  Salut, Paul! Poţi cumpăra licenţa de Kaspersky Internet Security 2012 acum şi o activezi atunci când doreşti. Ea nu se activează automat în momentul achiziţionării, aşadar o poţi instala la vară, după ce expiră Bitdefender.

 4. Paul

  Multumesc!
  Daca cumpar licenta pentru 2012, aceasta va merge si la versiunea 2013?

  1. virus2009

   Da

 5. Alexandra

  Kaspersky e unul dintre cele mai bune programe de protectie anti-virus si cum ai spus si tu, de ceva timp ne rasfata cu oferte incantatoare de sarbatori. Singura parte in minus ar fi ca iti mananca foarte mult din resurse.Eu prefer sa folosesc AVAST , gratuit si eficient.

  1. Paul

   Buna ziua!

   Alexandra, protectia cere sacrificii, Kaspersky, Bitdefender sunt cu mult peste Avast.Am folosit Avast in trecut si pot spune ca e foarte light si atat, ca si protectie lasa de dorit! Poate ca antivirus FREE e unul dintre cei mai buni, desi daca ar fi sa aleg dintre cei free as alege Avira(detectie foarte buna, fara ask toolbar).
   Prefer sa folosesc Kaspersky, Bitdefender in locul produselor: Avast, Avira( vine la oferta ca supla la plic si cu condimentul: ask toolbar), MSE, Nod32( e foarte scump si minimalist).

 6. Paul

  @virus2009

  Multumesc!

 7. R4dhu

  Observ că reducerea de 40% se aplică doar pentru Kaspersky Internet Security, licenţa pentru 5 calculatoare…altfel, reducerea este ceva mai mică.

 8. andy

  Cand aflam castigatorii licentelor MBAM? 🙂

 9. Nyk

  Parerea mea este ca nu prea e nici o promotie. Mai mult reclama / marketing. Nu de mult cand m-am uitat ultima data pe http://www.kaspersky.ro, o licenta KIS 1PC / 1 AN era 59 Dolari USA si acum pretul este 168 ron, deci o diferenta isesizabila

 10. cobra

  Mă uitam aici https://www.virusbtn.com/vb100/RAP/RAP-quadrant-Apr-Oct11-850.jpg şi am văzut că Bkis stă cel mai bine. A testat cineva antivirusul ăsta vietnamez, Bkis?

Leave a Reply