Bitdefender Antivirus Free Edition s-a lansat in Romania

Bitdefender, unul dintre cei mai importanți producători de soluții antivirus din lume, lansează astăzi în România Bitdefender Antivirus Free Edition, o soluție software destinată utilizatorilor ce doresc o metodă de protecție a datelor simplă, sigură și gratuită. Utilizatorii beneficiază fără nici un fel de cost de tehnologia de protecție Bitdefender, premiată și certificată de cele mai puternice organisme independente de evaluare din lume. În mod repetat, motoarele de scanare Bitdefender s-au clasat pe primul loc în testele independente efectuate în ultimii ani la nivel mondial.

bitdefender free antivirus

 Bitdefender Antivirus Free Edition va funcţiona complet autonom, fără să încarce utilizatorul cu mesaje inutile și fără să aibă nevoie de confirmări, luând de unul singur deciziile optime pentru securitatea calculatorului. Bitdefender Antivirus Free Edition inaugurează o nouă filozofie de securitate, „fără mesaje inutile, fără configurări”, redefinind standardul soluțiilor antivirus gratuite prin rata de detecție ridicată, garanția protecției datelor și scanarea inteligentă. Motoarele de scanare se autocalibrează pe măsură ce sunt folosite, în așa fel încât impactul asupra sistemului să fie minim. „Utilizatorul nu va simți niciodată prezența antivirusului, iar activitățile sale curente pe computer nu vor fi stânjenite în nici un fel. Jocuri sau programe recunoscute ca fiind consumatoare de resurse vor funcționa perfect, fără întreruperi cauzate de soluția de securitate”, afirmă Alexandru Bălan, Sr. Product Manager la Bitdefender. ”Acesta este practic avantajul motorului nostru de scanare inteligent. Scutul antivirus evită verificarea repetată a fişierelor curate, reducând astfel la minim amprenta produsului în sistem”, mai adaugă Bălan.

 Dincolo de tehnologiile antivirus certificate și premiate internaţional, Bitdefender Antivirus Free Edition include facilități suplimentare, cu rolul de a îmbunătăți experiența utilizatorului cu produsul. Autoscan verifică zonele critice ale sistemului după fiecare update, fără a afecta performanţa PC-ului, iar integrarea serviciilor de tip “Cloud” ajută la blocarea mult mai rapidă a amenințărilor noi și necunoscute.

 Bitdefender Antivirus Free Edition se actualizează periodic în funcție de evoluția bazei de date a mostrelor de malware, oferind protecție permanentă chiar și împotriva celor mai recente pericole informatice. Amenințările necunoscute sunt înlăturate datorită detecției euristice deosebit de avansate, premiată la nivel mondial de cele mai importante organizații independente de testare și certificare.

 Bitdefender Antivirus Free Edition este compatibil cu ultimele sisteme de operare Windows și este disponibil gratuit doar pentru utilizatorii de limbă română: https://www.bitdefender.ro/solutions/free.html.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

50 responses to “Bitdefender Antivirus Free Edition s-a lansat in Romania”

 1. R4dhu

  Deci acum are şi Realtime Protection ? Că mai demult ştiu că nu avea…Se merită să-l pun în locul lui Avira free ?

  1. ocsi

   Are “Realtime Protection” si a si avut (a fost oferta valabila pentru 3 ani (parca) si care continea modul antimalware, antispam – era cam saracacios, dar destul de bun – chiar aici a fost prezentat).
   Mai bine lasa Avira, macar stii ce face si il ai oarecum sub control.

  2. Alexandru Constantinescu

   @R4dhu, da, Bitdefender Antivirus Free Edition are protecție în timp real.

 2. zame77

  Am incercat sa-l descarc insa Kaspersky Security Suite CBE imi spune ca contine HEUR:Trojan-downloader.Win32.Generic. Ese o alarma falsa sau este real?

  1. ocsi

   Mai mult ca sigur ca e o alarma falsa.

  2. happyday

   hai ca asta e misto. 😆

  3. R4dhu

   probabil Kaspersky nu suportă concurenţa =))

   1. virus2009

    Nu suporta oare numai el concurenta 🙂 https://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=225fabc97ac88e0901c9aff82418065adf7af9824f020676decdbd4cfdc384cc-1321521969

    Revin cu informatia precisa dupa ce primesc raspuns de la suport cu acesta detectie.

    1. virus2009

     fals pozitiv kaspersky

 3. Stefan

  Ar fi frumos sa vedem un test din partea lui Radu.

 4. Valigw

  Seamana perfect cu proiectul Gonzales !
  Radu ca sa nu fie nici un dubiu, poti sa confirmi informatia lui Ocsi, daca are “Realtime Protection” ?
  Astept si eu testele cu “concurenta free” gen Avira, Avast, Mse, Avg, Panda cloud etc
  Ultima data nu statea prea bine:
  https://www.faravirusi.com/2011/09/07/test-detectie-antivirus-avast-6-avg-2012-avira-2012-bitdefender-free-2011/

 5. ocsi

  L-am instalat pe doua PC-uri. Unul de 512 MB, procesor 1,66 GHz si unul de 1 GB.2,8 GHz. Pe un PC mai performant nu l-am mai instalat pentru ca daca merge pe astea doua, sigur va functiona si pe cel “bengos”.
  Ruleaza cam asa:
  – pe 512 MB ruleaza binisor, dar se cam screme; cand se actualizeaza sau cand scaneaza … te uiti la PC … altceva nu prea mai ai ce sa faci (pana-si termina numarul); dar asta e evolutia, n-avem decat se ne luam PC-uri mai performante;
  – pe 1 GB merge chiar bine; se simte totusi atunci cand se actualizeaza sau cand scaneaza, dar nu e foarte deranjant;
  – ruleaza bine pe langa Privatefirewall, Comodo firewall, Malware Defender … cam atat am testat eu.
  Intr-adevar nici nu simti ca e instalat, face el ce face, dar nu-ti spune si tie.
  Partea proasta a lucruilor din punctul meu de vedere:
  – nu-i place de Malwarebytes’Anti-malware, chiar daca asta e versiunea “Free” si sta saracul cuminte in banca lui, nu scaneaza in timp real (nu are protectie in timp real)
  – “… funcţiona complet autonom, fără să încarce utilizatorul cu mesaje inutile și fără să aibă nevoie de confirmări, luând de unul singur deciziile optime pentru securitatea calculatorului …” – nu-mi place ca nu ma lasa si pe mine sa-mi exprim parerea despre anumite lucruri pe care le face;
  – “… fără mesaje inutile …” – nu toate mesajele sunt inutile, pe unele chiar vreu si eu sa le vad si sa decid eu;
  – “… fără configurăr …” – nu toate PC-urile/sistemele de operare (chiar identice fiind) functioneaza la fel, nu ruleaza in acelasi conditii; este gresit sa se generalizeze aici si sa se ajunga sa se elimine posibilitatea unor setari improtante (ex.(dupa caz): nivelul detectiei/scanarii euristice, gradul de implicare a modulului de analiza comportamentala, setarea exceptiilor, etc.);
  – lipsa mesajelor (revin pentru ca e importanta) – pai de unde stiu eu ce blocheaza el? Daca e un F/P? Sigur ca voi regasi informatia in rapoarte si/sau in carantina. Dar sunt cazuri in care recuperarea unui fisier din carantina nu este suficienta pentru a funtiona programul “atins”.
  Dar, toate puse cap la cap, duc totusi spre un rezultat bun. Este o soluti gratuita buna.
  Din punct de vedere al detectiei … o sa vedem. Dar luand in calcul ca motorul Bitdefender este multipremiat si folosit de o gramada de alte programe “surori” (sau macar neamuri), cred ca la capitolul detectie sta foarte bine. Dar o sa vedem ce zic cei care l-au testat din acest punct de vedere.

 6. Robert

  Sa intelegem ca francezii platesc aproape 30 de euro conform http://www.bitdefender.fr/solutions/antivirus-essential.html pentru acelasi produs? :DDD

  1. R4dhu

   Păi dacă te gândeşti ce salarii au ei comparativ cu noi… cred că îşi permit să dea 30 €. 😛

   Noi suntem mai săraci, nu ne permitem să dăm bani pe AV. 😉

 7. CIALEX

  Ai cautat un antivirus care sa ti se potriveasca?

  Te-ai gandit ca l-ai putea avea gratis?

  Folosind BitDefender Free Edition ai ocazia sa folosesti gratuit motoarele de scanare BitDefender!

  BitDefender Antivirus Free Edition 2011 foloseste aceleasi motoare de scanare certificate de ICSA Labs ca si celelalte produse BitDefender, asigurand o protectie elementara impotriva virusilor.

  BitDefender Antivirus Free Edition 2011 este un instrument care scaneaza calculatorul in timp real, excelent si in cazul refacerii sistemului. Daca sunteti permanent conectat la Internet, va sfatuim sa folositi o solutie antivirus mai complexa.
  Caracteristici si beneficii
  top
  Scanarea si dezinfectarea sistemului
  Scanare la cerere – motoare de scanare puternice asigura detectia si indepartarea tuturor virusilor in circulatie, ori de cate ori aveti nevoie.

  Scanare programata
  Puteti programa verificarea sistemului in orice moment, periodic, fara nici o alta interventie, in timpul in care nu folositi calculatorul.

  Scanare imediata
  Cu doar un clic dreapta va puteti verifica fisierele si folderele.

  Interfete noi
  Va puteti exprima, realizand noi interfete, sau le puteti folosi pe cele create de altii.

  Carantina
  Riscul de a va infecta se reduce considerabil prin izolarea fisierelor infectate in carantina. Aveti totodata posibilitatea sa trimiteti aceste fisiere pentru analiza in cadrul laboratorului BitDefender.

  Fisiere de raport
  Cand lansati o scanare puteti alege sa creati fisiere de raport in care sa vedeti statistica intregului proces.
  Cerinţe de sistem
  top
  Cerinte sistem:

  Pentium MMX 200 Mhz sau superior
  Minim 64MB de memorie RAM (128MB recomandata)
  Minim 40MB spatiu liber pe disc

  Sisteme de operare:
  Windows 98/NT-SP6/Me/2000/XP IE 4.0(+)
  Sursa: https://forum.bitdefender.com/index.php?showtopic=25341

  1. ocsi

   Asta e fals:
   “Cerinte sistem:

   Pentium MMX 200 Mhz sau superior
   Minim 64MB de memorie RAM (128MB recomandata)
   Minim 40MB spatiu liber pe disc

   Sisteme de operare:
   Windows 98/NT-SP6/Me/2000/XP IE 4.0(+)”

   Ia vezi ce zice aici producatorul (hxxp://www.bitdefender.ro/solutions/free.html#%C3%8Entreb%C4%83ri%20frecvente)

   Î: Care sunt cerințele de sistem?

   R: Puteți instala Bitdefender Antivirus Free Edition doar pe calculatoare pe care rulează următoarele sisteme de operare:

   Windows XP cu Service Pack 3 (32 bit)
   Windows Vista cu Service Pack 2
   Windows 7 cu Service Pack 1

   Cerințe minime de sistem:

   Procesor de 1 GHz
   512 MB memorie RAM
   700 MB de spațiu liber pe hard disc
   Internet Explorer 7.0
   .NET Framework 3 (disponibil și în kitul de instalare)

   Cerințe de sistem recomandate:

   Intel Core Duo (1.66 GHz) sau procesor echivalent
   1 GB memorie RAM
   1 GB de spațiu liber disponibil pe hard-disc
   Internet Explorer 7.0 sau mai recent
   .NET Framework 3 (disponibil și în kitul de instalare)

 8. Robert

  Hai ca-s 30 de euro nu 300 :))) Totusi, frumoasa oferta din partea Bitdefender. Poti descarca acest antivirus gratuit pana pe 14 decembrie.

 9. cobra

  @ocsi Mulţumesc pentru toate aceste detalii mai ales că aşteptam de ceva timp această versiune.

  1. ocsi

   Cu placere. Sa vedem si cum sta cu detectia. Eu cred ca sta bine, dar nu am testat.

 10. aa

  mai papa 70mb ca beta?

 11. OJi

  Am posibilitatea de restore a fisierelor ? Sa zicem in cazul in care genereaza un false positive si banuiesc (data fiind ca nu ma intreaba) ca il sterge ?

  1. Alexandru Constantinescu

   Bună OJi, Dacă fișierul a fost șters, se poate recupera doar folosind alte aplicații, independente de soluția de securitate.

 12. Emi

  Cand afisati rezultatele concursului cu licente Malwarebytes?

 13. razvan

  sa mor daca vad link-ul de download..

 14. tipo

  hai ca asta da stire! asteptam de mult bitdefender free. mai ales varianta asta (gonzales)..am fost dezamagit cand am vazut ca la francezi e 30 de euro. uite cum se gandesc ai nostri (bitdefender) si la noi, romanii..
  un mare MULTUMESC bitdefender si nenea radu! 😉

 15. tipo

  mda…trec prin aceeasi dilema ca si razvan.. O.o

 16. tipo

  stai ca m-am prins…
  @razvan:daca folosesti un adblocker, fie il dezactivezi, fie pui linkul asta:
  https://www.bitdefender.ro/solutions/free.html
  in internet explorer. ti se deschide pagina oficiala dar pe care ai un fel de add in care zice ca doar de pe go4it il poti downloada…

 17. LucYan

  Un test ar merge bine Avira Free 2012 Vs Bitdefender Antivirus Free Edition

 18. slaiciprian

  gonzales avea posibilitatea de restore. io m-am razboit cu ala cu un driver de sunet pe care i se pusese pata, dar am gasit setari sa-l lase inj pace. asta, ca demn urmas, o fi avand aceleasi posibilitati de configurare, daca nu mai bune.

 19. clawname

  Se pare ca Bitdifender se gandeste si la noi:),pot sa zic ca e o oferta buna…si in locul vostru as accepta-o. 😀

 20. ionut

  instalat , testat 30min dezinstalat rapid
  un produs bun dar mult prea independent pentru gusturile mele

 21. BitDefender Antivirus Free este infectat – Alarma falsa Kaspersky, McAfee si SUPERAntispyware

  […] Va anuntam ieri despre lansarea produsului BitDefender Antivirus Free, ca finalitate a proiectului Gonzales. […]

 22. ocsi

  Plusuri:
  – blocheaza paginile de pe net infectate
  – reactioneaza promt in cazul unei detectii
  – ce nu poate dezinfecta il izoleaza si apoi il sterge (in acest caz este necesar un Restart PC)
  – “stie” foarte bine noutatile despre “ganganii”
  L-am testat:
  1) pe pagina Malware Domain List = a detectat toate infectiile de pe 8 pagini – in ordinea descrescatoare a datei de aparitie a infectiei – de la cel mai nou la cel mai vechi
  2) pe un fisier care contine 2149 de “urati” (virus, trojan, rootkit, keylogger, etc.) mai “batrani” = i-a ginit si pe astia – aici nu prea e concludent pentru ca ganganiile alea nu au fost selectate corect si sunt destul de vechi, astfel ca, probabil apar in baza de date a majoritatii programelor de securitate.
  Minusuri:
  – nu pot sa recuperez fiserele din carantina (sau nu am gasit eu cum anume se face asta) – daca e un F/P cum dracu’ imi iau inapoi jucaria?
  – dupa blocarea paginii de pe net nu mai poti accesa acea pagina – daca el greseste asta e … pa
  – nu ofera posibilitatea de a ignora fisierul detectat
  Cam atat ca m-am plictisit de el. Nu cred ca-l voi folosi.
  Sa asteptam ce zic Zeii Antivirusaci care au si priceperea si mijloacele necesare de a-l testa mai amanuntit.

 23. ocsi

  Gata m-am saturat de el.
  De ieri si pana azi la ora asta a cuibarit peste 800 MB in gradina C-ului. S-a umflat in pene, al dracului sa fie pielea de pe el.
  Ce ia nu mai da inapoi. Daca cineva a descoperit cum recuperezi vreun fisier din carantina sa spuna.
  In schimb face cam tot ceea ce are nevoie un utilizator casnic. Dar, atentie, nu gateste!!
  E bun la casa omului, dar doar daca OMUL are unde sa-l cazeze.
  Il consider mai smecher decat Avira, Avast, AVG etc., in sensul ca are un mare plus fata de astia, si anume, dezinfecteaza mai bine si te mai poti sfatui si cu cei care l-au nascut.
  E OK!!! Daca aveti unde si cu ce instalati-l daca nu …. vedeti-va de ale voastre ca e mai bine.
  Bafta!

 24. Alex Balan

  Ehlo, we meet again 🙂

  In ordinea numerelor de pe tricou, sa adresez cateva dintre problemele ridicate de ocsi (multumim pentru review).

  1) Marimea. A fost un compromis pe care am decis ca ni-l permitem tinand cont de faptul ca spatiul de stocare e mult mai accesibil in zilele noastre. Avem nevoie de el in principal pentru motoare (si da, ne gandim la metode de a le face _mult_ mai mici)
  2) Lipsa de setari, fisiere in carantina and so forth, in cateva cuvinte
  * daca exista virusi pe sistem, vor disparea. Daca tineai la ei, pune-i pe o locatie read-only sau cat ai nevoie sa faci experimente da shield-ul pe off
  * In cazul fp-urilor (slava domnului, nu se intampla des dar sunt de acord: se mai intampla): by default ce nu stim 100% ca e malware trimitem in carantina iar carantina o scanam dupa fiecare update. In cazul unui FP reactionam foarte rapid, deci foarte probabil va fi eliberat la urmatorul update dupa ce aflam de el

  Morala fabulei e ca incercam intr-adevar sa schimbam perceptia utilizatorului fata de AV. Ne dorim ca userul sa isi vada de jocuri sau ce are el de facut si sa sa aiba incredere in solutia AV instalata. Nu suntem “cocky” sa zicem “noi stim mai bine decat tine” pentru ca lumea ar reactiona violent la asta. Dar vrem cu tot dinadinsul sa nu mai fie nevoie sa iti setezi ceva la AV. Vrem ca problemele sa fie rezolvate la sursa, nu prin hack-uri in setari (detectie accurate, near-zero impact in performanta si asa mai departe).

  1. happyday

   mno, Balanel

   voi enumera, ca vaz ca iti place:
   1. puteai avea amabilitatea sa postezi sigla bit ca si avatar. a mai fost unul pe-acilea care era de la bitdefender dar “se exprima in nume propriu” …hai…serios…chiar nu vreau sa moara vizitatorii de ras… 😀
   2. abordarea ta este interesanta : “In ordinea numerelor de pe tricou” poate parea amuzanta dintr-un anumit punct de vedere dar e total rupta de restul ideilor expuse. ma rog, poate erai ostenit…
   3. “daca exista virusi pe sistem, vor disparea” …e bine, mai ales in ziua de azi, sa crezi in ceva…tu ai ales un “dracones” si nu te poate condamna nimeni pentru asta…insa nici pe restul dezamagitilor…
   4. “Morala fabulei” …ufff…acum m-am lamurit…era o fabula…de-asta n-ai postat sigla…era o cucuvea…sorry, ma prind mai greu 😉

  2. ocsi

   @Alex Balan
   1) antivirusul acesta gratuit este foarte bun (protectie, detectie, dezinfectie) – in cazul acestei afirmatii nu glumesc, chiar cred ca e asa;
   2) marimea programului – intotdeauna conteaza marimea!! – dar la acest capitol nu comentez, face fiecare ce poate si daca nu poate atunci …. renunta;
   3) lipsa setarilor – poate cineva sa se indragosteasca de acest antivirus, are si unde si cu ce sa-l foloseasca … OK!; dar nu are nevoie sa-l foloseasca in totalitatea capacitatilor sale … poate ca nu face altceva pe acel PC decat sa joace bambilici …, dar, totusi si-l doreste … si se trezeste ca-i strica bambiliciul indragit; pai daca vroia sa cumpere versiunea contra cost, oare, in aceste conditii, o s-o mai faca?;
   4) imposibilitatea recuperarii fisierelor din carantina – programul e in PC-ul meu … ia ceva din PC-ul meu … pai daca vrea muschiul meu sa-mi inapoieze acel ceva, atunci s-o faca … eu decid daca vreau sa-i dau ceva sau nu … eu am cumparat PC-ul nu antivirusul;
   5) problema FP-urilor – de obicei astea apar cand iti e lumea mai draga … toti producatorii afirma ca sunt rare cazurile in care apar, si … POC!!! … scuze, zice producatorul, utilizatorul scrasneste din dinti, injura si … apoi … scoate banul din buzunar ca sa repare ceea ce strica programul producatorului … si toti sunt fericiti;
   6) “Morala fabulei e ca incercam intr-adevar sa schimbam perceptia utilizatorului fata de AV” – perceptia individul asupra unui fenomen nu se schimba brusc, punandu-i in fata calea pe care vrei sa o aleaga, ci trebuie aplicata o abordare in trepte, derulata in timp (suficient de mare ca individul sa poata interioriza, asimila si, in final, intelege noutatea), astfel incat acesta, la un moment dat, sa creada ca este calea lui (asa se face in toate domeniile psiho-sociale: psihologie, sociologie, politica, etc) – crede-ma pe cuvant pentru ca aici esti pe domeniul meu.

   PS – va rog sa scuzati lipsa termenilor de specialitate, dar nu sunt un cunoscator al domeniului. Eu nu am facut dacat sa prezint, cu ajutorul umilelor mele cuvinte, ceea ce am constatat, si bun si rau, in cazul acestui antivirus. Pana la urma e un antivirus oferit gratuit si, cine vrea sa-l foloseasca s-o faca, iar cine nu, sa n-o faca.

 25. virus2009

  Usurel oameni buni , fapte nu vorbe, nu toti utilizatorii sunt “indeminatici” , in cazul meu la bucatarie, usurel cu termenii si explicatii din domeniu ,mai sunt si alte “specimene” ce nu au legatura cu acest domeniu” vast” IT.

  Sper sa nu supar pe cineva si sa se inteleaza ce am dorit sa spun .

 26. Blahoi

  Ma lamuriti si pe mine cu un lucru va rog… Detin un site pe care afisez reclame AdSense. Am voie sa instalez BitDefender free pe PC-ul meu de acasa pe care-l folosesc la programare / intretinerea site-ului meu? S-ar considera utilizare comerciala sau individuala?

 27. virus2009

  il poti folosi linistit

 28. kvl

  e doar cloud (gen immunet) sau poate fi folosit si offline?

 29. tipo

  il poti folosi si offline. isi “da jos” semnaturile.. 😉

  1. ocsi

   “… isi “da jos” semnaturile ..” – si inca la greu (la un moment dat fisierul avea peste 800 MB)!
   Nor ne nor (cloud = nor) asta se aseaza ca un nesimtit in PC. Ursuletul Panda, ala tot din nori, este mai gingas.

 30. mihai01

  Cerințe de sistem recomandate:
  Intel Core Duo (1.66 GHz) sau procesor echivalent
  1 GB memorie RAM
  1 GB de spațiu liber disponibil pe hard-disc
  Internet Explorer 7.0 sau mai recent
  .NET Framework 3 (disponibil și în kitul de instalare)

  asta e virus nu antivirus

  1. ocsi

   De virus nu e virus, dar e ca romanul, ii trebuie foarte mult ca sa poata trai.

 31. Blahoi

  Dap, l-am incercat si raman la Comodo InternetSecurity. Nu e rau BD-ul dar sincer sa fiu prefer sa iau propriile decizii referitor la securitatea PC-ului meu. Presupun ca oricat de mult s-ar dezvolta inteligenta artificiala (de care BD-ul nu pare sa dispuna), factorul uman tot nu poate fi eliminat. Sincer treaba cu delete-ul / quarantine automat nu face cinste acestui produs. Si inca o treaba nemaipomenit de enervanta… La ce trebuia sa foloseasca si cod .NET in BD? .NET-ul este incet, bloated, nu-si are locul intr-o aplicatie de care depinde toata viteza si stabilitatea sistemului. Luati exemplu de la NOD32. Motorul lui de scanare a fost la inceput scris in assembler si nu cred ca se descurca rau. Imi pare rau ca BD-ul incepe sa se abata de la filosofia ce l-a consacrat.

  Raman la ideea ca ultimul BitDefender utilizabil a fost 8-ul.

 32. crisst

  I-am facut un test banal cu un virus banal nu l-a detectat abia cand am pornit executabilul dupa vreo 10 secunde m-a avertizat si am avut parte si de un BSOD (dupa foarte multa vreme) executabilul nu l-a mutat in carantina(sau sters) ,abia dupa ce am dat scanare manuala a fisierului am avut un rez pozitiv. .
  Raman la Avast ,multumesc bitdefender dar nu, iar dak vreti sa ademeniti niste clienti (premium)cu acest antivirus cred k faceti o mare greseala la problemele(bug-urile) pe care le are.

 33. ocsi

  Pentru cei care sunt interesati de Bitdefender Antivirus Free, uitati un test realizat de catre languy99:
  https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=2p_uJtayFr0

Leave a Reply