Castigatorii concursului Malwarebytes Anti-Malware

Iata-ne ajunsi la finele concursului nr. 9. Alaturi de Malwarebytes am pus la bataie 10 licente gratuite pentru Malwarebytes Anti-Malware PRO.

Va reamintesc ca avem in desfasurare concursuri la fiecare 5 zile si le gasiti pe pagina dedicata lor.

Iata si pe cei 10 fericiti castigatori:

castigatori malwarebytes

joaoeriksa@, hirjanl@, rizusiddiqui@, bunyku@, compservice7@, florin0904@, george_ndg@, xpert92@, goana.marius@, g.vladutss@

Veti fi contactati in termen de 48H pentru a primi premiul.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

20 responses to “Castigatorii concursului Malwarebytes Anti-Malware”

 1. malkhaz

  Congratulations to the winners!!!

 2. marius

  multumesc este prima data cand castig ceva

 3. BlueStrut

  Bravo! Si la mai multe!

 4. bunyku

  Multumesc Radu,m-a simt onorat sa ma aflu printre castigatori,dar sincer nu am nevoie de licenta asta,asa ca poti sa o dai primului care o cere.

 5. bunyku

  Cred ca am participat la majoritatea concursurilor,necastigand,si din inertie am participat si la asta,au fost multe licenta pe care le doream,dar asta e! nu ai niciodata ce-ti doresti.

 6. R4dhu

  Salutare, bunyku, dacă doreşti să faci cadou licenţa, aş dori-o eu te rog frumos. r4dhu@yahoo.com

 7. happyday

  mda…

  io macar am avut decenta sa spun ca nu vreau sa fiu inscris in acest concurs…nici in cele anterioare…de fapt, in niciunul…
  sunt o gramada de oameni care s-ar bucura sa castige una din licentele puse in “joc” si asta pe bune , nu e necesar sa apara cate un don goguta pe post de castigator-mantuitor care, de la inaltimea randomizarii, sa-si intinda manuta inzestrata cu licentuci ca sa i-o tzuce iobagii necastigatori ce sunt in cautare de niscaiva sanse competitionale post-mortem.
  macar de-ar avea bunul simt sa taca si sa o ofere ulterior cuiva interesat dar ti-ai gasit…

  si chiar n-as accepta o licenta de la unul de-asta. sa faca bors cu ea daca tot a preferat sa se inscrie in concurs si apoi sa mestece niscaiva calti de genul “bah, da mie chiar nu-mi trebe, ia d’acilea”.

 8. rizsid

  Wow. Thanks I won. Thanks a ton for this one among the best malware scanner

 9. bunyku

  Cer scuze tuturor ,in special ,tie Radu,nu observasem ca licenta era in mail deja.Mea culpa.Am deja licenta Malwarebytes,de asta am spus ca nu -mi trebuie alta,(sincer nu ma asteptam sa castig)oricum am donat-o cuiva. mda…nu e necesar sa jignesti colegi de forum “fericitule” facandui iobagi necastigatori si in decenta ta nu e nevoie sa minti,ca nu ai castigat sau participat.https://www.faravirusi.com/?s=happyday&submit=Search

  1. happyday

   n-am zis ca nu am participat la concursuri pe faravirusi, ba chiar am si castigat niste licente sunbelt firewall, panda… pe care le-am maritat rapid dar discret, ca nu au fost chiar ceea ce ma asteptam.
   prin ceea ce am spus mai sus ma refeream la faptul ca nu m-am inscris in niciunul dintre concursurile aniversare din lunile octombrie si noiembrie (poate doar la kaspersky? dar si la ala fara tragere de inima).
   si da, iti dau dreptate : comentariul meu a fost deplasat, am sarit iar calul. asta stiind ca nu i-a fost usor lui Radu sa obtina aceste licente si mi s-a parut aiurea sa denaturezi rezultatele unui concurs inscriindu-te fara rost. insa oricum, reactia mea a fost exagerata.
   iar la faza cu iobagii nu prea ai inteles ce voiam sa spun, insa nu mai conteaza.
   peace? 🙂

 10. cobra

  Auuu, şi-ncă de două ori. Upercut în toată regula. Deşi, parcă-l văd pe happyday spunând că alea nu erau concursuri pentru licenţe, ci pentru cărţi/reviste.
  Hai, eu zic să lăsaţi oamenii să facă ce vor cu aceste licenţe.

  1. happyday

   ai intuit bine : primul rezultat e singurul meu articol publicat pe faravirusi, celelalte sunt carti/reviste ce au fost acordate, in final, tuturor celor inscrisi. 🙂
   insa au fost multe competitii in care m-am inscris iar la unele chiar am si castigat. 😉

 11. Okuma

  Daca mai este cineva caruia ii prisoseste vreo licenta de Norton IS ,Bitdefender IS sau TS, sau Avast IS si ar putea sa mi-o dea mie ii multumesc.
  In curand o sa imi expire licenta pe care o am 🙂

  1. happyday

   mai am o bucata de licenta avast is 6 valabila pana in aprilie, daca lasi un mail ti-o ofer cu placere. plus un “bonus”. 😉

   1. Okuma

    Mailul este okumaokuma@yahoo.com Merci 🙂

 12. Florin

  Heeehehe multumesc faravirusi cand ajung acasa instalez mbam 😀

 13. VladG

  Hah , mersi Radule pentru licenta , si cat mai multe concursuri 🙂

Leave a Reply