Kaspersky Lab încheie un parteneriat cu TAG Heuer

Kaspersky Lab, lider în furnizarea de soluţii pentru managementul securităţii informatice, anunţă încheierea unui acord cu TAG Heuer, renumitul producător elveţian de ceasuri de mână de lux. Acesta, în colaborare cu ModeLabs Manufacture, a lansat primul smartphone de lux cu touchscreen, denumit TAG Heuer LINK, care operează sistemul Android.

 Pentru acest nou smartphone, Kaspersky Lab a dezvoltat TAG Heuer Mobile Security (Powered by Kaspersky), o soluţie de securitate fiabilă şi uşor de utilizat, care oferă un nivel ridicat de protecţie a datelor stocate în telefon.

tag heuer

„Kaspersky Lab şi TAG Heuer împărtăşesc valori comune, cum sunt tehnologia de ultimă generaţie şi un proces continuu de inovare”,a spus Eugene Kaspersky, Preşedinte şi CEO al Kaspersky Lab. „TAG Heuer Mobile Security este primul nostru proiect în segmentul luxury şi dorim să dezvoltăm în continuare acest parteneriat“, a încheiat Eugene Kaspersky.

Noul telefon TAG Heuer Link este un instrument performant de comunicare, creat de ingineri elveţieni, asamblat în Franţa şi echipat cu sistemul de operare Android, dezvoltat de Google. TAG Heuer LINK a fost realizat cu materiale de calitate şi cu cele mai avansate componente utilizate în industriile orlogeriei şi auto, inclusiv diamante şi aur roz. Oţelul inoxidabil folosit pentru acest telefon este utilizat şi pentru crearea instrumentelor chirurgicale şi este hipoalergenic şi rezistent la coroziune.

TAG Heuer Mobile Security (Powered by Kaspersky) oferă un nivel înalt de protecţie împotriva atacurilor din reţea, a malware-lui pentru platforme mobile şi spam-ului prin SMS. Pe lângă faptul că acordă utilizatorilor posibilitatea de a localiza telefonul în cazul în care a fost pierdut sau furat, utilizând funcţia GPS Find, software-ul oferă oportunitatea de a stoca toate fişierele digitale în dosare criptate şi de a bloca sau şterge de la distanţă toate fişierele din telefon. Cu ajutorul software-lui Mobile Security de la Kaspersky Lab, proprietarul telefonului TAG Heuer LINK are posibilitatea de a-şi gestiona în mod eficient contactele private, de a filtra apelurile şi SMS-urile nedorite introducând contacte în liste „negre” şi în liste „albe” şi de a restricţiona accesul copiilor la telefon.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

Leave a Reply