Paragon Backup and Recovery 11 Compact – licenta GRATUITA

Paragon Backup and Recovery 11 Compact este o soluție completă și simplă pentru backup și recuperare date pentru a securiza computerele desktop și laptop-urile Windows. Salvează rapid fișierele și directoarele  dvs., sistemul de operare sau chiar întreg hard disk-ul pe orice mediu de stocare dorit.

Ediția compactă asigură protecția sistemului dvs. și a datelor prețioase, iar datele pot fi recuperate în caz de nevoie! Acum suportă cele mai noi standarde HDD!

Caracteristici cheie și noi opțiuni:

 • Suport pentru cele mai noi standarde HDD. Bucurați-vă de suport pentru AFD (Drive în Format Avansat), sectoare hard disk 2TB+ și non-512B.
 • Corector de butare. O utilitate redutabilă care recuperează abilitatea de pornire sistemul de operare.
 • Recuperare selectivă a datelor. Extrage fișiere si directoare individual dintr-o arhivă fără a recupera toată imaginea. Folosiți instrumentul Restore Wizard și selectați fișierele pe care doriți să le recuperți.
 • Aliniere a partițiilor pentru un proces sigur.  Alinierea partițiilor în timpul procesului de recuperare a datelor pe un nou hard disk  pentru a asigura că nu există pierderi în cazul alinierii incorecte a partiției.
 • Opțiune inteligentă de backup. Salvează în siguranță date prețioase fără să fie nevoie de o configurare suplimentară
 • Backup criptat. Pentru a evita accesul neautorizat la fișierele salvate, le puteți cripta cu ușurință în procesul de backup.

Limitări: Fișierul nu include posibilitatea de backup pentru WinPE

Suport tehnic: În perioada de valabilitate a acestei oferte,  Paragon Software oferă suport tehnic www.giveawayoftheday.com.. Vă rugăm adresaţi întrebările dumneavoastră dacă întâmpinaţi probleme în timp ce descărcaţi, înregistraţi sau utilizaţi programul software. Echipa de suport Paragon Software vă va răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Pentru a beneficia de oferta cu licenta GRATUITA accesati site-ul:

https://ro.giveawayoftheday.com/paragon-backup-recovery-11-compact/ (Oferta doar 24H)

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

5 responses to “Paragon Backup and Recovery 11 Compact – licenta GRATUITA”

 1. mariusD

  inca astept o oferta de la Acronis….

  1. happyday

   poti astepta in continuare sau, daca ai cel putin un hdd western digital, poti accesa https://support.wdc.com/product/downloaddetail.asp?swid=119 .

   ori poti inscriptiona cu dalta si ciocanul WD pe hardul tau seagate ori ce-o mai fi, ca nu se prind astia si-l poti instala in liniste. 😀

   1. BlueStrut

    O bere pentru tine, Happyday! Mersi!

    1. happyday

     stii BlueStrut…intre noi fie vorba…de ai seagate…nu cred ca faza cu dalta si ciocanul e cea mai viabila solutie… 😀

     in alta ordine de idei io am c-ul pe seagate iar hardul de stocare date e un wd…mai nainte am instalat tarasenia si vaz ca mi-a facut backup c fara probleme. de-o mai fi si restaurand, asta in episodul urmator. 😆

     mai baga o bere pe raboj pentru informatia asta stiintifica pe care tocmai ti-am oferit-o. si nu e relevant faptul ca nu-ti era necesara, osteneala mea e costisitoare in orice conditii. 😀

 2. polferis

  Salut prieteni! Sunt mai nou pe blogul acesta, dar il urmaresc cu interes acum. E bun!!! Dupa ce am incercat aproape tot in materie de backup, consider ca cel mai bun este Drive Snapshot. Are si versiunea fara instalare, este, cred ca cel mai rapid, nu “mananca” resurse multe. Dar este trial. Asa ca astept si eu o promotie de la nemti. Aha!!, are posibilitatea de a explora, restaura selectiv files/folders. Ce nu inteleg eu, atunci cand vrei sa restaurezi un soft in Program Files, pai restaurezi doar folderul, dar cu registri cum ramane?? Stie cineva, ceva, o lamurire?? Multumesc.

Leave a Reply