BitDefender Antivirus Free este infectat – Alarma falsa Kaspersky, McAfee si SUPERAntispyware

Va anuntam ieri despre lansarea produsului BitDefender Antivirus Free, ca finalitate a proiectului Gonzales.

Ei bine, se pare ca ceva anume din codul noului antivirus nu este pe placul altor antivirusi, care-l detecteaza euristic ca fiind infectat.
Kaspersky il numeste HEUR:Trojan-Downloader.Win32.Generic, McAfee – Artemis!6492C9B6ED6E, SUPERAntispyware – Trojan.Unclassified/Dropper.
Mai mult, ByteHero, Norman si VBA32 au si ei detectie pe fisierul de instalare: bitdefender-avfree-1107.exe

detectie bitdefender antivirus free alarma falsa

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

208 responses to “BitDefender Antivirus Free este infectat – Alarma falsa Kaspersky, McAfee si SUPERAntispyware”

 1. Nehalem

  Subscriu la ce ti- a spus virus2009@ : Probabil sti foarte bine ca sunt multi β€œbuti ” ce au pc in dotare si nu stiu ce sa faca cu el , scriu pe unde apuc ce ii dor fara sa aiba cunostinta de cauza , vorbesc din auzite multi si duc in eroare si pe altii .

 2. Nehalem

  “Butii” sau acei noobi se gasesc in orice colt al planetei,indiferent de culoare politica sau rasa….si se uita la pc ca la tv!

  1. happyday

   bre, mai scoate-ti deshtele din priza ca de fo’ saptamana ne intoxici cu opiniile astea sforaitoare.

   gaseste si tu alt subiect, un alt articol unde sa ne delectezi cu posmagii pe care ti-i fata mintea , da’ asta repede, pana n-o luam razna cu totii… πŸ™‚

   1. virus2009

    Happyday dupa cum vad eu ai concurent πŸ™‚

    1. happyday

     loooolllll
     tare replica ! πŸ˜† πŸ˜† πŸ˜†

     1. virus2009

      πŸ™‚

 3. ioan :)

  @virus2009 Daca ai observat reprezentantii bitdefender ,sa grabesc sa raspunda la orice comentariu care face referire la problemele produselor proprii. Am solicitat ca un reprezentant kaspersky sa imi respunda la problemele cu care te confruntii si tu si eu dar raspunsul a intarziiat sa apara … au trecut aproape 40 de ore si nu au curajul sa raspunda unui client nemultumit! Sau sa inteleg ca catelusul asta nehe latra raspunsul oficial? Oricum orice persoana cu bun simt poate sa inteleaga big bugurile pe care kaspersky le-a avut in trecuct produsul de top pure si sa inteleaga ce probleme mai are inca cu produsul internet security. Pentru faptul ca nu mi-a raspuns nimeni in mod oficial (ci numai tu in mod evaziv si nu ai dat dovada de maxima onestitate) o sa ma adresez imediat celui mai apropiat oficiu al Protectiei Consumatorului : este dreptul meu ca client care dispune de o factura fiscala! Salutari TUTUROR si pe viitor feriti-va de produsele kaspersky!!!!( oricum jumatate din update-ul descarcat zilnic de la ei contine coduri de dezactivare ale listelor negre https://forum.kaspersky.com/index.php?showtopic=206229

 4. cip

  cine imi spune si mie ce antivirus sa pun la un calculator dual core 2 G , SI 6 G memorie ram cu bani si fara bani

1 3 4 5

Leave a Reply