Your mailbox Quota – Atac de tip phishing pentru a-ti fura contul de email

Conturile de email sunt foarte pretioase pentru hackeri. Pot scoate bani buni din ele prin spam, raspandire de virusi, vanzare etc.

De aceea numarul atacurilor de tip phishing a crescut exponential.
Iata ce email se raspandeste in acest moment, un email fals de altfel, care pretinde ca spatiul de stocare al email-ului a fost depasit si contul a fost blocat.
Pentru revalidare trebuie sa completezi un mic formular cu email-ul tau si parola. Mare greseala daca ati facut asta deja!

Your mailbox has exceeded the storage limit which is 20 GB as set by your administrator,you are currently running on 20.9 GB,you may not be able to send or receive new mail until you re-validate your mailbox.To re-validate your mailbox please click on the Link Below.Click Here
Thanks,
System Administrator

Provine de la Your mailbox Quota art-dean@alexu.edu.eg si are subiectul “Your mailbox Quota”.
Daca faceti greseala sa dati click, sunteti directionati spre site-ul: https://ruggedity.com/cmd.php

formular fals email

NU completati date personale pe niciun site in afara de cele legitime de logare: Yahoo!, GMail, Facebook etc. In caz contrar veti ajuta la propagarea acelor email-uri in masa de tip “Work-at-home” sau altele asemanatoare.

Multumesc lui Farcas Gelu Danut pentru atentionare!

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

One response to “Your mailbox Quota – Atac de tip phishing pentru a-ti fura contul de email”

  1. andrei

    Zemana antilogger (desi un soft excelent) ma avertizeaza la deschiderea vlc si aimp 2 ca acestea contin un keylogger. Cred ca e un fp frumusel…:))

Leave a Reply