G Data isi arata iar sprijinul pentru studentii din Romania

g data studentPrin campania „Licente pentru studenti“ G Data lupta impotriva pirateriei si a protectiei antivirus insuficiente pe care o ofera solutiile gratuite si incurajeaza studentii sa utilizeze solutii complet functionale. Prin intermediul acestei campanii studentii si elevii de liceu isi pot procura o solutie ce ofera protectie optima impotriva tuturor amenintarilor de pe Internet la un pret de doar 26 lei cu TVA inclus. G Data StudentSecurity 2012, editie limitata, este o solutie similara din punct de vedere functional cu G Data InternetSecurity si include toate modulele pe care le ofera o solutie platita: firewall, AntiSpam, AntiPhishing, ParentalControl, AntiSpyware, protectie Online Banking, AntiHacking si, in plus, MobileSecurity pentru Android.

Asa cum se arata si in sondajul efectuat de G Data, in tarile vest-europene numarul utilizatorilor de computere care nu folosesc o solutie platita este foarte mare, fie ca folosesc solutii gratuite, piratate sau navigheaza pe Internet fara niciun fel de protectie. In contextul cresterii alarmante ale amenintarilor cibernetice semnalate de toti producatorii importanti de solutii de securitate, aceasta reprezinta un risc foarte mare atunci cand vorbim despre datele noastre personale. Pentru un utilizator rezidential este neplacut sa-si piarda amintirile, pozele sau alte documente stocate in computerul de acasa, insa pentru un student datele se schimba atunci cand pregateste un proiect important, o lucrare de diploma sau de doctorat.

Venind in sprijinul studentilor cu posibilitati financiare limitate, G Data Software, impreuna cu distribuitorul sau oficial in Romania, AV Security Software Distribution, au pregatit o editie speciala cu care se adreseaza studentilor si viitorilor studenti. Campania se va desfasura prin intermediul si cu ajutorul asociatiilor studentilor si absolventilor filierelor francofone si anglofone din Facultatea de Inginerie in Limbi Straine din Universitatea ”Politehnica” Bucur-esti si va avea loc in showroom-ul organizat in mediateca facultatii si online, prin partenerii media.

Pentru informatii suplimentare despre regulamentul de participare si modalitatile de cumparare ale licentelor puteti accesa link-urile https://www.avsecurity.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=161&Itemid=444 https://gdata.ipworkshop.ro/.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

3 responses to “G Data isi arata iar sprijinul pentru studentii din Romania”

 1. dragos

  @Radu a fost lansat UnThreat Free Antivirus 2012, pe cand vedem un test , sa vedem cum sta la protectie si detectie? vad ca sta destul de bine in clasament: https://www.virusbtn.com/vb100/RAP/RAP-quadrant-Apr-Oct11-850.jpg

 2. Costi

  Am partcipat la concursul cu 5 licente G-Data Total Care 2012 .
  Lista castigatorilor nu am gasit-o inca 🙂 Nu era pana pe 24.11 concursul ??
  Poate am castigat si nu stiu eu 🙂
  Sunt nerabdator……

 3. Bogdan Botezatu

  Sau, daca esti vorbitor de romana, poti incerca Gonzales 🙂 Are acelasi motor de GData si poate fi folosit atat in mediul academic, cat si acasa 🙂

Leave a Reply