DefCamp 2011 @Iași – You think you’re safe?

DefCamp merge pe 17 decembrie la Iași într-un maraton de o zi încărcat cu numeroase prezentări tehnice din domeniul (in)securității informatice.

DefCamp 2011 @Iași este un eveniment important pentru Moldova și pentru toți pasionații din această zonă pentru că reprezintă prima ediție regională a conferinței de hacking & INFOSEC DefCamp, organizată pentru prima dată la scară națională în acest an în Bran.

Scopul întâlnirii de pe 17 decembrie din Iași este intrarea în contact cu oamenii pasionați de securitate informatică din județele Moldovei, de a promova și încuraja schimbul de experiență.
“DefCamp a apărut din dorinţa de a reuni pentru prima dată experţii în securitatea informatică din România într-un mediu informal, care să îi ajute să se cunoască, să participe la competiţii şi să lege prietenii ce le vor permite în viitorul apropiat să cerceteze, să dezvolte şi să se dezvolte în acest domeniu.  Întâlnirea de la Bran s-a bucurat de un weekend încărcat cu prezentări tehnice și de actualitate, o competiție ce i-a adunat pe toți participanții și seri de socializare memorabile. Acum așteptăm DefCamp 2011 @Iași.”, a declarat Andrei Avădănei, coordonatorul şi iniţiatorul acestui proiect.

Despre DefCamp :

DefCamp este o inițiativă națională dedicată dezvoltării competențelor tinerilor pasionați de securitate informatică, prin crearea unui mediu offline stimulativ ce să permită schimbul de cunoștințe între specialiștii în securitate underground, mediul academic și corporatist din Romnia. Evenimentul este organizat de WorldIT.info, Asociația GREPIT și Universitatea Tehnică “Gheorghe Asachi” cu sprijinul BitDefender România, CreActivity.ro și al Asociației Studenților Informaticieni din Iași.

Evenimentul se va desfășura într-o singură zi al cărui program va fi încărcat cu o serie de prezentări ale unor experți în securitate informatică din diverse colțuri ale țării, simpli pasionați ai domeniului, specialiști în securitate underground sau experți în securitate ce vor veni din mediul academic sau din partea unor companii naționale și internaționale cu sedii în România.

Înscrierea la eveniment este gratuită și poate fi realizată aplicând pe formularul de pe site.  Mai multe detalii aici.

Date de contact:
Organizator: Andrei Avădănei
Telefon: 0746649998
E-mail: contact@defcamp.ro

7 responses to “DefCamp 2011 @Iași – You think you’re safe?”

 1. DefCamp la Iasi | Just do IT

  […] Andrei Avădănei Telefon: 0746649998 E-mail: […]

 2. Nick

  Dorește cineva o licență de Panda Antivirus 2011?
  Am două, de la concursurile de pe blog și cum eu nu folosesc produsul … 🙄

  1. virus2009

   dale la nenea , adresa de e-mail o observi foarte usor .

 3. Nick

  Una iți ajunge, poate mai dorește și altcineva! 😉

  1. virus2009

   e bun si asa 😉 , thanck

 4. BogdanMihai

  M-am uitat la formular.Sunt curios cu privire la referinte,Ce se poate da ca exemplu?

 5. Andrei

  Site-uri pe care activezi si iti dovedesti cunostintele, CV, job etc.

Leave a Reply