Avertisment de securitate pentru Adobe Reader şi Acrobat. (CVE-2011-2462)

Adobe a lansat un avertisment de securitate pentru Adobe Reader şi Acrobat.O vulnerabilitate critică se află în versiunile 10.1.1 şi versiunile anterioare, precum şi 9.4.6 şi versiunile anterioare pentru Windows şi Mac OS X. De asemenea, versiunea pentru Linux a Reader 9.x şi mai noi sunt afectate.Gaura de securitate este exploatata în atacurile îndreptate împotriva Windows pentru Reader 9.
Vulnerabilitatea, potrivit Adobe, ar putea permite unui atacator să preia controlul complet asupra sistemului.

Adobe Reader pentru Android şi Adobe Flash Player nu sunt afectate.

Conform Adobe:”Suntem în proces de finalizare, un remediu pentru acesta problema va fi disponibil prin update-ul pentru Adobe Reader 9.x şi Acrobat 9.x pentru Windows pana in 12 decembrie 2011.Adobe Reader şi Acrobat X, pentru  Macintosh, va fi inclus in updat-ul trimestrial programat pentru 10 ianuarie 2012.Adobe Reader 9.x pentru UNIX este planificat pentru 10 ianuarie 2012.”

Pentru mai multe detali consultati blog-ul ASSET.

Preluat de la Adobe.com.

Malware Hunters pentru Malwarebytes’ Anti-Malware

10 responses to “Avertisment de securitate pentru Adobe Reader şi Acrobat. (CVE-2011-2462)”

 1. lucian

  Pt citirea pdf-urilor recomand sumatra. Consuma f putin si e f bun.

 2. lucian

  Presimt ca “Faravirusi” ne pregateste cateva surprize de sarbatori… 😀

 3. @lexandru

  Eu recomand FoxIT Reader pt citirea PDF-urilor. Il folosesc de foarte mult timp si am uitat complet de Adobe Reader. Se poate si varianta: Chrome + extensia Docs PDF/PowerPoint Viewer (by Google) in cazul in care nu folositi foarte des acest format de fisiere.

 4. ionut

  da.foxit reader este un programel de incredere.

 5. Iulian

  …prieteni ,folositi NitroPDF …e piparat la pret insa dupa parerea mea nu ar trebui sa lipseasca din comp. …ce sa zic si pretul poate fi discutabil :)))

 6. calin

  folositi fratilor foxi reder sau renutati la windous si folositi ubuntu sau alt sitem free

 7. ocsi

  Hai sa ma bag si eu in seama! Eu folosesc PDF-XChange Viewer. Are si versiune gratuita. Nu am avut probleme din cauza lui (5/6 ani de utilizare).

  1. happyday

   intr-adevar, foarte bun. eu il folosesc de mai putin de un an dar sunt multumit. 🙂

 8. happyday

  pentru cine e interesat de minuni de-astea si nu e multumit de softurile gratuite : https://www.oo-software.com/en/2011holidays . 🙂
  sa nu ma intrebati cat e de eficient ca nu l-am incercat. stiu ca multi utilizatori au o impresie buna despre produsele astora de la o&o .

 9. darkangel7017

Leave a Reply