Kaspersky Lab Romania incheie un parteneriat cu Citibank Romania

Kaspersky Lab România a încheiat un parteneriat cu Citibank România, prin care clienţii băncii, posesori de carduri de credit, beneficiază de reduceri de preţ la achiziţionarea unei suite de securitate destinate utilizatorilor individuali.

Soluţiile de securitate pentru care se aplică reducerile sunt Kaspersky Anti-Virus 2012, Kaspersky Internet Security 2012 şi Kaspersky PURE Total Security. În funcţie de tipul cardului de credit Citibank deţinut, clienţii băncii pot cumpăra aceste produse cu un discount de 15% sau 20%.

„Am susţinut întotdeauna atitudinea proactivă a băncilor pentru investiţiile în securitatea IT şi în educarea clienţilor cu privire la riscurile banking-ului online”, spune Teodor Cimpoeşu, Managing Director Kaspersky Lab România şi Bulgaria. „Parteneriatul cu Citibank reprezintă un pas important în această direcţie, deoarece dovedeşte maturitate şi implicare. Ca bancă, încurajarea folosirii unei soluţii avansate de securitate arată că îţi pasă de siguranţa conturilor deschise de clienţii tăi”, completează Cimpoeşu.

„Obiceiurile de consum se află într-un proces de schimbare, pe măsură ce consumatorii se reorientează către un consum mai raţional. Clienţii sunt din ce în ce mai preocupaţi de valorificarea sumelor cheltuite în cel mai eficient mod posibil, la comercianţi pe care îi cunosc şi în care au încredere. Pornind de la această idee, Citibank România are plăcerea de a extinde gama de oportunităţi de smart shopping pentru a oferi deţinătorilor de carduri de credit o experienţă de cumpărare cu beneficii multiple”, a declarat Adrian Vlase, Director Departament Carduri la Citibank România.

Kaspersky Internet Security 2012 şi Kaspersky Anti-Virus 2012 au fost lansate de curând în România. Acestea oferă protecţie completă împotriva tuturor categoriilor de ameninţări online, asigurând utilizatorul că toate informaţiile stocate în computer se află în siguranţă, indiferent de modul în care acesta foloseşte Internetul. Noua generaţie de produse încorporează atât tehnologii de protecţie locală, cât şi tehnologii cloud, o parte dintre ele fiind: sandbox pentru lansarea aplicaţiilor suspecte într-un mediu virtual sigur, modulul de monitorizare a activităţii programelor, emulatorul de „script-uri”, bazele de date cu informaţii (localizate pe serverele cloud) referitoare la reputaţia fişierelor sau tastatura virtuală.

Mai multe detalii despre cum funcţionează parteneriatul Kaspersky Lab – Citibank, accesaţi: https://www.kaspersky.ro/citibank.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

5 responses to “Kaspersky Lab Romania incheie un parteneriat cu Citibank Romania”

 1. Andrada

  Kaspersky a fost mereu nr 1.

 2. Daniel

  De acord cu tine!

 3. aimar

  Radu tot respectul pt ceea ce faci pe acest site. E unul dintre site-urile mele preferate. Dar stii cine e aceasta asa-zisa banca citibank? :))) O adevarata camatarie! Stiu ce a patit o ruda de a mea cu ei. Era client de a lor de cativa ani. Bun platnic. S-a intamplat 1 data sa intarzie 2 sapt cu plata ratei si indivizii astia s-au comportat mizerabil! L-au sunat continuu,,,l-au amenintat…l-au dat chiar pe lista unei firme de executori!!!? …desi omu’ le-a explicat clar situatia si le-a garantat ca le va plati…ceea ce s-a si intamplat! Feriti-va de aceasta pseudobanca! Si in plus practica cele mai mari dobanzi! Asa ca Radu …citibank nu merita asocierea cu brandul Kaspersky!

 4. george

  @Radu: Are dreptate Aimar. Si kaspersky de unde sa stie de practicile citibank? Citibank va face in continuare ce stie mai bine: sa-si bata joc de oameni.

Leave a Reply