BufferZone Pro 4.0 – Virtualizare si Securitate, licenta GRATUITA

buffer zone gratuitBufferZone Pro va prezinta o tehnologie noua care completeaza si sporeste securitatea computerului furnizand un plus de protectie impotriva amenintarilor de pe internet sau a dispozitivelor externe atasate computerului, intarind astfel securitatea computerul.

Tehnologia BufferZone Threat Virtualization ruleaza aplicatiile Internet, pagini web si fisiere de pe dispozitive externe intr-un mediu virtual distinct numit „Virtual Zone”, afisat pe ecranul dvs. printr-un chenar rosu. Toate programele si fisierele ce prezinta posibile amenintari sunt izolate in mediul virtual ramanand separate de fisierele dvs. personale si de sistemul de operare al computerului dvs., actionand astfel ca un „tampon” in calea amenintarilor.

Cu BufferZone Pro puteti naviga pe internet, descarca fisiere, puteti folosi e-banking-ul, puteti conversa si trimite/primi email-uri dupa bunul plac – practic, folosind internetul asa cum ar trebui folosit – in zona virtuala „Virtual Zone” in deplina siguranta. Cu BufferZone Pro experienta dvs. web este virtuala si sigura permitandu-va sa faceti tot ce doriti, la adapost de posibilele amenintari web.

buffer zone gratuit

Il puteti avea acum GRATUIT, desi in mod normal costa 39.95$, gratie unei promotii a producatorului:
Accesati site-ul de mai jos pentru a beneficia de ea:
https://www.trustware.com/download

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

6 responses to “BufferZone Pro 4.0 – Virtualizare si Securitate, licenta GRATUITA”

 1. George DN

  E incompatibil cu Comodo Intenrnet Security Pro. Nu ma lasa sa-l instalez. 🙂

 2. nikolas

  Cat de bun este acest program? Nu am folosit niciodata asa ceva…merita instalat?

 3. BlueStrut

  Acum merge pe x64?

 4. tipo

  functioneaza pe x64.
  l-am instalat de 3 ori pana acum si de fiecare data aceeasi eroare: cand pornesc firefox am parte de un freeze de vreo 5 secunde , dupa care restart…(firefox 8.01, xp sp3 he)

 5. geo

  Merge perfect alaturi de Vipre Internet Security si Malwarebytes Pro pe Windows 7 Pro 64 bit,
  pare ca dureaze putin mai mult pana se incarca Firefox (9.0.1)si Internet Explorer 9.Inca nu am reusit sa rulez Comodo Dragon in el,imi da o eroare,in rest e ok

 6. marius adrian

  e tare saitul

Leave a Reply