Ashampoo Burning Studio 2012 (alternativa Nero) – Licenta GRATUITA

Ashampoo Burning Studio 2012 este un program excelent pentru inscriptionarea CD\DVD\Blu-Ray. Este de asemenea un bun inlocuitor pentru clasicul Nero Burning Room, care are cateva dezavantaje printre care: NU este gratuit si are o multime de programele inutile care se instaleaza odata cu programul principal, ocupand spatiu si resurse.

Ashampoo burning studio 2012 gratuit

Acum puteti obtine acest software complet GRATUIT.
Programul costa in mod normal 50$ si ofera multe functii:

 • crearea CD\DVD\Blu-Ray de tip Data
 • functie de Backup\Restore
 • realizare de DVD-Video, Video CD si Super Video CD
 • copiere CD\DVD\Blu-Ray
 • inscriptionare si crearea de imagini .iso, .cue\bin, ashdisc
 • crearea de CD-uri Audio si MP3 plus Ripping.

Iata cum obtineti licenta GRATUITA:

Accesati site-ul de mai jos si apasati “Zum Download”:
http://www.chip.de/downloads/Ashampoo-Burning-Studio-2012-Vollversion_52269583.html

Programul este in germana, dar se poate schimba limba in engleza dupa instalare. Pentru a primi codul accesati site-ul de mai jos si introduceti o adresa valida de email:
http://www.ashampoo.com/frontend/registration/php/regpopinstall.php?session_langid=1&edition_id=ubrvj4cl0ocvr2sykq0a0le4295bbriw

Pentru a avea programul in engleza, il deschideti navigati la Einstellungen -> Sparchen…, bifati English si apasati OK de doua ori in ferestrele care apar.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

17 responses to “Ashampoo Burning Studio 2012 (alternativa Nero) – Licenta GRATUITA”

 1. nicu s

  Salut .
  Imi spune-ti si mie va rog frumos daca acest soft are si multi session si daca da ,sa imi explice va rog cum il pot folosi la acest soft.
  Va multumesc anticipat.

  1. antivirus2012

   @nicu s eu l-am instalat in virtual box si am gasit pe acolo o optiune care spunea ceva de genul “Adauga fisiere pe un CD/DVD/BlueRay inscriptat ” sau ceva de genul asta. Asa ca ar trrebui sa aiba si multisession.Nu am cum sa verific fiindca in virtual box nu aveam unitate cd si softul nu mi-a deschis optiunea de a scrie un cd sa vad ce optiuni are. Ce ar fi sa il instalezi chiar tu acest program si sa ne spui daca ai gasit aceasta optiune. Iar pentru confortul tau am urcat aici o arhiva ce contine softul si licenta de activare primita la aceasta promotie si daca nu te descurci cu engleza ai mai jos in lista in care iti alegi limba si romana.

 2. nicu s

  Da am gasit optiunea de care spuneai.
  Multumesc pt ajutor.

 3. claudiu

  Am Ashampoo Burning Studio 9 tot de la o promotie,merita sa il schimb cu asta?

 4. mos Nelu

  Cracin fericit si numai succese.
  Eu nu am putut obtzine licientza, nu stiu de ce…
  Sa auzim numai de bine!

 5. parmalat

  Eu am putut obtine licenta, m-am logat inclusiv pe site-ul lor pentru asta, prima oara insa am instalat programul si dupa aceea am cerut licenta 🙂

 6. mircea d

  Pentru mos Nelu si parmalat. Licenta este aceeasi pentru toata lumea. Chip.de da o singura licenta pe care o gasesti in postarea lui antivirus2012. Am verificat chestia asta, licenta obtinuta de mine direct de pe sait este aceeasi cu a lui antivirus2012. Instalati cu incredere, e un program foarte bun.
  Pentru nicu s. Da, ashampoo stie multi session.

 7. Gabi

  din pacate a expirat…

 8. b3st

  nu gasesc aia cu Zuum Download…ma rog

  1. antivirus2012

   Dacă ai citi comentariul meu de mai sus ai ști de unde poți sa descarci Ashampoo Burning Studio cu tot cu licență.

 9. Gabi

  eu ce am zis mai sus ca a expirat, tocmai de aceea nu mai exista zum ;daca ar urca cineva kit-ul de instalare pe un share eu ofer licenta sa vina si la noi Mosul!

 10. Gabi

  Astepam cadoul!!!

 11. lili

  Mersi antivirus2012 si Craciun Fericit tie si la toata lumea de aci,dar data viitoare scimba si tu culoarea la link ca pentru cei care nu vad bine, e greu de gasit.Eu una am ceva timp pana am gasit linkul tau decolorat…dar totusi iti multumesc mult pentru ca l-ai postat

  1. happyday

   ce nuanta preferi? 😀
   nu e vina lui antivirusache, asa a definit Radu CSS-ul pentru linkuri, lui trebuie sa-i lungesti clapaugele. 🙂

 12. Dli

  Da intradevar Ashampoo Burning Studio 2012 , este un program foarte bun pentru inscriptionarea CD\DVD . Eu mult timp am folosit alte programe precum nero etc. Dar acum mi-am instalat acest program si merge super. Multumesc pentru informatie, sunteti tari felicitari.

 13. mihai

  daţi serialul

Leave a Reply