O&O Defrag Professional v.12 – licenta GRATUITA

O&O Defrag Professional reprezinta un inlocuitor excelent pentru utilitarul de defragmentare din Windows, oferind un numar mai mare de optiuni si setari avansate.

Daca acum ceva vreme va aduceam la cunostinta oferta pentru versiunea 11, iata ca puteti avea versiunea 12 absolut GRATUIT.

Programul ofera rearanjarea fisierelor si compactarea lor, alaturi de 5 metode diferite pentru o defragmentare eficienta.
Prin acestea Pc-ul dumneavoastra va avea o viteza superioara si va raspunde cu o promptitudine sporita la comenzi.

O&O defraf professional 12

Exista de asemenea implementata tehnologia OneButtonDefrag care ajusteaza in mod automat setarile potrivite pentru sistemul dumneavoastra.
Programul ofera atat defragmentare la cerere (manuala), dar si automata in timp ce rulati alte aplicatii, fara a va intrerupe activitatea obisnuita.
In plus, se pot programa defragmentari la o anumita data si ora, soft-ul avand si alte cateva optiuni utile: inspectarea cluster-ului, interfata de tip command line, integrare optionala MMC si defragmentare in timpul bootarii.

Nu in ultimul rand, in momentul in care este folosit pe laptop, iar acesta este deconectat de la sursa de alimentare, O&O Defrag isi va opri defragmentarea din background, ajutandu-va in a reduce energia utilizata.

Programul este compatibil cu Windows 7 si ofera suport pentru 64 bits.

Pentru a obtine licenta GRATUITA accesati site-ul urmator:

https://giveaway.downloadcrew.com/

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

4 responses to “O&O Defrag Professional v.12 – licenta GRATUITA”

 1. NickM

  Salut, poti pune te rog un link sigur, pentru ca cel pus nu cred ca se refera la licenta.

 2. cobra

  Nu mai este actual. E din 23 decembrie. Eu am sugerat (şi o mai fac încă o dată acum) să se elimine din flash toate ofertele expirate. Dar… nu e blogul meu.

 3. NickM

  OK.

 4. ocsi

  Auslogics Registry Defrag 6.2 – gratuit. Este o oferta valabila doar astazi, asa ca, cei interesati sa se grabeasca.
  https://giveaway.downloadcrew.com/
  Se intra in pagina de mai sus – se da “click” pe “Login” – apare o alta fereastra unde se acceseaza contul avut sau se face un cont nou (dupa caz) – Primiti un mesaj pe adresa de email, o accesati de unde intrati in adresa/fereastra de “download” – se descarca programul, se ia codul de activare (tot din freastra de “download”) se instaleaza apoi se activeaza.
  Bafta!

Leave a Reply