Paragon Backup and Recovery 11 Compact – licenta GRATUITA

Paragon Backup and Recovery 11 Compact este o soluție completă și simplă pentru backup și recuperare date pentru a securiza computerele desktop și laptop-urile Windows. Salvează rapid fișierele și directoarele  dvs., sistemul de operare sau chiar întreg hard disk-ul pe orice mediu de stocare dorit.

Ediția compactă asigură protecția sistemului dvs. și a datelor prețioase, iar datele pot fi recuperate în caz de nevoie! Acum suportă cele mai noi standarde HDD!

Caracteristici cheie și noi opțiuni:

  • Suport pentru cele mai noi standarde HDD. Bucurați-vă de suport pentru AFD (Drive în Format Avansat), sectoare hard disk 2TB+ și non-512B.
  • Corector de butare. O utilitate redutabilă care recuperează abilitatea de pornire sistemul de operare.
  • Recuperare selectivă a datelor. Extrage fișiere si directoare individual dintr-o arhivă fără a recupera toată imaginea. Folosiți instrumentul Restore Wizard și selectați fișierele pe care doriți să le recuperți.
  • Aliniere a partițiilor pentru un proces sigur.  Alinierea partițiilor în timpul procesului de recuperare a datelor pe un nou hard disk  pentru a asigura că nu există pierderi în cazul alinierii incorecte a partiției.
  • Opțiune inteligentă de backup. Salvează în siguranță date prețioase fără să fie nevoie de o configurare suplimentară
  • Backup criptat. Pentru a evita accesul neautorizat la fișierele salvate, le puteți cripta cu ușurință în procesul de backup.

Limitări: Fișierul nu include posibilitatea de backup pentru WinPE

Suport tehnic: În perioada de valabilitate a acestei oferte,  Paragon Software oferă suport tehnic www.giveawayoftheday.com.. Vă rugăm adresaţi întrebările dumneavoastră dacă întâmpinaţi probleme în timp ce descărcaţi, înregistraţi sau utilizaţi programul software. Echipa de suport Paragon Software vă va răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Pentru a beneficia de oferta cu licenta GRATUITA accesati site-ul:

https://ro.giveawayoftheday.com/paragon-backup-and-recovery-11-compact/ (Oferta doar 24H)

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

Leave a Reply