[Solutie] Drama in lumea manelelor. Florin Salam a fost impuscat in cap! – Virus propagat prin email

Se raspandeste de cateva ore un email infectat cu subiectul Drama in lumea manelelor. Florin Salam a fost impuscat in cap!. Pretinde ca este trimis din partea postului Realitatea TV si suna astfel:

Artistul in varsta de 32 de ani a fost impuscat in cap ieri in jurul orei 11 p.m., in timp ce se afla intr-un club al unui prieten, relateaza HotNews.

Atacatorul se pare ca este unul dintre interlopii cu care Florin Salam a avut un conflict in urma cu 5 zile, in una din locatiile patronate de acesta.

Cantaretul se afla in coma profunda la Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Universitar de Urgenta, din capitala.

Doctorii spun ca acesta are sanse minime de supravietuire si doar o minune il poate salva. Pentru mai multe detalii, click aici .

© Realitatea Media 2012

Daca dati click pe cuvantul “aici” sunteti directionati spre site-ul: https://alscg.com/realitatea.gif.exe sau https://bltmockup.com/realitatea.gif.exe, https://castest.com/realitatea.gif.exe.
Fisierul realitatea.gif.exe este infectat, avand o detectie medie de 19 din 43 de Antivirusi pe VirusTotal.com. Avira, Avast!, BitDefender, F-Secure, NOD32 sau Norton nu asigura protectie impotriva lui la ora scrierii articolului.

Principalul fisier creat in momentul executiei este: C:\WINDOWS\Temp\Cookies\daemon.exe

Daca ati descarcat si rulat fisierul, iata care sunt solutiile pentru DEVIRUSARE:

1. Descarcati Malwarebytes Anti-Malware. Scanati PC-ul rapid (sau complet daca nu functioneaza scanarea rapida) si stergeti la final infectiile gasite apasand Remove selected.

2.Descarcati Dr.Web Cureit! si scanati PC-ul:
https://www.freedrweb.com/cureit/?lng=en

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

12 responses to “[Solutie] Drama in lumea manelelor. Florin Salam a fost impuscat in cap! – Virus propagat prin email”

 1. broascadilie

  As fi primul care ar merge SA-I MAI BAG INCA UN GLONT IN CAP dak ar fii adevarat ! De ce ? URASC MUZICA LUI SI GENUL

  1. B

   Ai scris greşit “GENIUL” 😛

 2. Gigi

  Pentru cei interesati, virusul este o arhiva self-extracting creata cu WinRAR si deci poate fi deschisa cu WinRAR. Contine 3 executabile, un bat, un vbs si un reg pentru a se instala in sistem si alte fisiere de autentificare la niste canale de mirc.
  E a 3-a oara cand vad un virus de mirc realizat in acelasi mod si sigur este vorba de aceeasi persoana care a lansat atacul. (https://www.faravirusi.com/2011/06/15/solutie-salut-ai-primit-o-felicitare-email-infectat/ cred ca este unul din atacurile precedente).

  1. Usr

   mai erau:
   Okazii.vbs.exe
   razuieste-ma.vbs.exe
   long time ago, tot pe #drones se adunau boti

 3. Claudiu

  Poate ca e un not a virus asa cum a fost denumit de unele produse de securitate. Nu e cine stie ce…poate de aceea unele nume mari precum Symantec, Bitdefender..etc. nu s/au obosit…

 4. BlueStrut

  Asta se numeste “drama”?

 5. TyiBy

  L-am primit si eu, astia merita prinsi si batuti.

 6. Valigw

  100% de acord cu fratele Broascadilie !
  Totusi, “ar trebui sa i-au atitudine”, acest blog, eu, ceilalti cititori, nu incurajam incitarea la violenta, folosirea ei, discriminarea de tigani, ura de rasa, etc.
  P.S. Frate Broascadilie, mai baga unul si pentru mine !!!

 7. io

  Ce aveti cu omul? E minoritar si canta in romaneste! Deci, pentru romani. Daca astia sunt prosti si asculta, cine e de vina? Verificati daca maghiarii asculta manele si veti avea surprize…

 8. IQ100

  nu stiu PC . dar stiu ca anumite ‘extensii” ” e” nashpa…NU ASCULT MANELE si banuiesc ca virusul e pt manelari…cred ca nu trebuiau avertizati…bafta baieti data viitoare

  1. virus2009

   Ce extensii cunosti malate ca fiind naspa?

   Mess yahoo ca de exemplu are tot extemsia .exe , fiind cu drept de executie cum sunt toate programele in ‘”gui” (modul grafic) , defapt nu stii nimic sincer iti spun .

 9. ©º°¨lЗŁǾÐẪ§♫♪¨°º©

  celebrul double-extension…

Leave a Reply