Emagu – economizor pentru orice ii sta in cale

Primesc de ceva timp niste e-mailuri de tip spam de la un individ dubios, hai sa-i zicem tepar in toata regula, care incearca sa ma convinga (pe mine dar si pe multi altii) sa cumpar niste super economizoare auto si electrice.

Links: hxxp://super-fuel-saver.emagu.ro, hxxp://oferta-economizor.emagu.ro/ si hxxp://economizor.emagu.ro/?ref=recomand

Paginile incearca sa para cat mai serioase si sa pacaleasca lumea, cu explicatii idioate despre cum functioneaza super traznaile economizoare, cu ‘comentarii de la clienti multumiti’ si alte trucuri.

Super Fuel Saver  promite un consum redus cu 22% la toate tipurile de carburanti si la toate tipurile de vechicule!  Explicatiile chimistului de renume mondial nici nu pot fi puse la indoiala. 😀

Cat despre Economizorul de Energie Electrica, acesta este o mare teapa neomologata pe undeva. Odata ce ai consumat curentul electric, s-a contorizat si nu se mai intoarce. Singura modalitate ar fi captarea energiei reactive intr-un condensator gigant si in mod sigur nu incape intr-un dispozitiv mare cat un incarcator de telefon. Apoi, condensatoarele cu capacitati mari au voltaj mic iar condensatoarele cu voltaj mare au capacitati mici. In plus, puterea activa nu este contorizata de utilizatorul casnic.
Individul se recomanda a fi inginer in inginerie inginerica si va prezinta un produs care nu e inventat de el ci pe care l-a vazut la Andreea Esca in emisiune. De aici rezulta ceva foarte simplu: reprezentantii companiei respective erau la TV iar el in fata TV-ului. Cum se face ca el vinde produsele companiei? Exact, nici el nu-l are intrucat nu a pus nicio poza cu super mega dispozitivul.

Astept cu mare nerabdare Economizorul de Mancare, Economizorul de timp liber si de ce nu, Economizorul de neuroni. De fapt nu le astept deloc si sper sa nu fiti creduli cand primiti astfel de e-mailuri.

Security Evangelist

11 responses to “Emagu – economizor pentru orice ii sta in cale”

 1. nobody

  Ai uitat de Economizorul de Voturi care functioneaza dupa un principiu simplu, se duce 1 singur alegator rezulta minim 10 voturi (se face economie de energie pentru ca 9 indivizi nu se mai deplaseaza la sectia de votare sa voteze), iar la final voturile sunt numarate in stilul Roberta si din 500k voturi rezulta 5000k voturi . :))
  Iti dai seama ce treaba ar face expertul nostru in energie, carburanti, etc. anul asta ca tot sunt alegerile cu un asemenea economizor.

 2. Stere George

  Partea misto este ca am vazut reclama pe fb la acest produs ….

 3. eu

  Are fotografie, dar tot e lipsit de logica si nu explica efectiv cum aparatul ala de tantari economiseste energie.
  Interesant este distribuitorul © SC Ecologic Product SRL (J18/151/2000; CUI 13254370), care apare pe Google cam asa

  Cifra de faceri: 281,869 Lei
  Profitul net: 0 Lei
  Pierdere net: 153,558 Lei
  Profit brut: 0 Lei
  Pierdere brut: 150,437 Lei
  Salariati: 2 angajati
  Tipul de activitate, conform clasificarii CAEN din :
  Comert cu amanuntul al imbracamintei, in magazine specializate
  Datorii Total: 774,633 Lei
  Cheltuieli totale: 432,913 Lei
  Venituri totale: 282,476 Lei
  Active imobilizate TOTAL: 118,934 Lei
  Active circulante TOTAL: 339,065 Lei
  Stocuri: 269,303 Lei
  Disponibilitati banesti / Casa si conturi la banci: 0 Lei
  Creante: 53,359 Lei
  Cheltuieli in avans 761 Lei
  Venituri in avans 0 Lei
  Capitaluri: -315,873 Lei
  Patrimoniul regiei: 0 Lei
  Patrimoniul public: 0 Lei
  Provizioane pentru riscuri si cheltuieli: 0 Lei
  Capital social subscris si varsat: 200 Lei

  https://www.firme.info/ecologic-product-srl-cui13254370/indicatori-financiari-2010.html

 4. Gabriela

  M-am saturat si eu de asemenea marlanii, dar ce ma deranjeaza cel mai tare este ca aceste site-uri care le promoveaza direct (facebook, in special) nu iau masuri de desfiintare a conturilor , dand apa la moara tentativelor din ce in ce mai numeroase de fraudare. Spun asta si din cauza ca am probleme de reactivare a contului personal de pe facebook, care imi cere confirmarea contului prin introducerea nr de telefon pe care l-am pierdut. In zadar le-am explicat ca am pierdut acel numar si nu mai pot sa intru in posesia lui, ei o tin una si buna ca singura metoda de identificare este cea cu telefonul.
  Ma intreb de unde vine atata idiotenie, ca vad ca cei care fac spam, phishing, etc, nu sunt “deranjati” de aceste metode insipide de identificare.

 5. Adi

  nu e prost cine cere, e prost cine da!

 6. Liviu Stan

  Vă spun eu că acest economizor funcţionează 10000000 % . Vă spun şi cât de eficient este : am cumparat unul şi mi-a scăzut factura la curent încă din prima lună, cu 30 % . A doua lună am cumpărat încă 4 . Eu, având doar 5 prize simple în casă şi niciun prelungitor, am pus în fiecare priză câte unul . Neavând unde să mai bag şi alte aparate în vreo priză, mi-a venit din a treia lună o factură la curent cu 97.744857% mai mică . În loc de becuri, eu am leduri în candelabre şi veioză . În baie, bucătărie, pe hol, adică peste tot, am leduri . Aşa că vă recomand tuturor celor ce sunt deştepţi, să cumpere cu încredere aceste economizoare. Nimeni nu va spune şi cum să-l utilizaţi . Eu, fiind un altruist, sper că v-am fost de mare ajutor şi v-am dezvăluit marele secret . La un moment dat, am vrut să-mi măresc pe-nis-ul . Aşa că am găsit un site care m-a ajutat să scap de o mare frustrare a mea. AM comandat produsul unic şi original pentru mărirea pen-is-ului . Sunt foarte mulţumit . Este un produs revoluţionar. Nu are efecte adverse, nu dăunează mediului înconjurător, cemai, numai vorbe bune . Aaaaaaaaaa şi nu v-am spus încă despre produs : o lupă mare , dar mare de tot , care măreşte de 8 ori .

 7. Moses

  Mai Liviu ! Esti cel mai tare de pana acum ! Mi-era cam jena sa postez asemenea chestii pe net dar vazandu-te pe tine mi-a pierit total. Scurt si la obiect ! Multele mele felicitari ti se duc impreuna cu premiul juriului !

 8. Marius

  wxw.xpowermfs.com/ Asta e noua lor afacere cu “magneti inteligenti” >>:”Intregul fenomen de functionare a aparatului se bazeaza pe un procesul de ionizare prin rezonanta – indeparteaza lanturile de hidrocarburi din combustibil si imbunatateste amestecul cu lanturile de oxigen, pentru o ardere mai completa” Adica vezi Doamne repectivii magneti inteligenti (sic) ar indeparta nu stiu ce lanturi complexe de hidrocarburi care ar face benzina sau motorina (nu spune care din combustibili) sa fie mai eficienta!!! Bafta celor care vor sa cumpere asa ceva :-))

 9. Low_

  Lantzuri de oxigen… asta-i cel mai bun:))) nimeni n-a auzit de O2?!

 10. dumitru

  Cine e FRAER poate sa bage bani moca EXCROCILOR in buzunare, iar ei nu au altceva decit sa ramina cu buza umflata,cumparind aceste EALSURI.

 11. claudia

  Omul incearca! Prost e ala care da!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.