Al doilea mesaj al hackerilor Anonymous pentru Romania – semnarea ACTA

Iata cum suna acest al doilea mesaj:

In timp ce protestul vostru slabeste din cauza vremii urate, iar politicienii continua circul pe ecranele televizoarelor voastre, Parlamentul European a semnat ACTA, care va impune o dictatura pe internet: fiecare aspect al activitatii tale pe internet va fi monitorizat.

Trebuie sa stii ca dincolo de jocuri video, filme si divertisment in general, exista un lucru mai important, care aduce oamenii impreuna: comunicarea. Dreptul de a furniza si de a primi informatie ne este rapit odata cu ACTA.

Trebuie sa realizam ca aceste este primul pas spre o dictatura globala, care va ingradi libertatea de exprimare, drepturile noastre si, in cele din urma, dreptul nostru de a locui pe această planeta. Nu te teme, Anonymous e de partea ta

Pentru cei care nu stiu ce este ACTA, cititi AICI.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

16 responses to “Al doilea mesaj al hackerilor Anonymous pentru Romania – semnarea ACTA”

 1. happyday

  faina piesa . 😀

 2. Google

  Asta nu-i anonymous . Clar . Dar acta e un gunoi .

 3. Gabi

  Incet si sigur, se strange latul.

 4. iulian

  @happyday
  https://www.youtube.com/watch?v=mOS0ax8RBrw

  DAAAAAAAAAAAA!!! sa ma controleze pt nu am ce ascunde!!!eu sunt un cetatean model!
  DAAAAAAAAAAAA!!! sa fim supravegheati 24h/24h pt ca este spre bine nostru!
  DAAAAAAAAAAAA!!! sa ne luam cu totii smartphonuri care au instalate dif appl gps de monitorizare! si ghici ce…totul pt bine nostru!

  Eu le propun celor de la UE care urmatoarea lege pe care o vor fata sa le permita, daca doresc, accesul WC-urile noastre pt a putea vedea daca suntem sau nu constipati sau ce am mancat cu o zi inainte!

  1. happyday

   merci, iuliane ! 😉

 5. iulian

  P.S.
  “Forget the politicians, they’re an irrelevancy. The politicians are put there to give you the idea that you have freedom of choice. You don’t. You have no choice. You have owners. They own you.”

  Genail!

 6. Alin

  Radule ,fa un bine omenirii si pune asta pe blog intr-un nou post

  https://vplay.ro/watch/ssmg331d

  Multumesc

 7. cobra

  Tare tipul…
  Bag de seamă că, odată cu intrarea în vigoare a acestei legi, e foarte probabil să faci doar drum dus în SUA (că la câţi ani primeşti probabil vei muri în închisoare).
  Pe de altă parte, este absolut condamnabilă ipocrizia firmelor menţionate.
  În fine, faţă de argumentaţia diluată a celor de la Anonymus, cea prezentată de bărbosul ăsta e parfum.
  Mon cher, vin vremuri grele…

 8. Andy

  Încep să mi pierd încrederea total în acest blog 😐 Clar nu au nici o legătură cu Anonymous ori nu realizezi chestia asta ori vrei să ţi pierzi cititori fideli cu minciuni pentru a atrage noi cititori disperaţi care dau search pe google Anonymous….. altă logică nu văd de ce ai da informaţii false

 9. Andy

  1. E făcut cu google voice.
  2. Nu are semnătura lor.

  Dacă eu dau o flegmă şi scriu lângă ea anonymous gata chiar crezi că e flegma lor ? le urmăresc activitatea şi de o perioadă sunt ocupaţi cu polonezi dacă deschideai tv ul sau intrai pe hotnews aflai …. şi dinou .. un comunicat dat de ei ” https://www.wired.com/threatlevel/2012/01/anonymous-internationalist/ ” nici măcar nu e pomenit numele ROMÂNIA .

  Se pare că nu ai făcut o pentru reclamă ci doar nu şti să te informezi despre anumite subiecte şi arunci zvonuri greşite.

  1. happyday

   si ce te face sa crezi ca “Anonymous” e o organizatie care nu implica romani?
   ai luat in calcul posibilitatea ca aceste videoclipuri sa fi fost create de membrii autohtoni ai acestei organizatii?
   poate interesul pentru polaci l-a starnit chiar segmentul polonez al “Anonymous”.
   de ce trebuie sa fie un “tot” unitar care actioneaza ca un conglomerat usor de identificat si, implicit, de distrus? nu e mai usor ca fiecare sa actioneze pe baza de grupuri ce transmit mesaje specifice problemelor cu care se confrunta, existand o congruenta a principiilor la nivel general?

   dragul meu, incearca sa gandesti iar cand mai ai flegme in crestet baga-ti-le in dos!
   fa si tu un bine omenirii cu ocazia asta, ca si-asa e poluat mediul asta de nu mai putem respira!

 10. Andy

  @happyday În grupul Anonymous poate să fie o infinitate de români nu am nimic împotrivă. Singura chestie este că radu aruncă nişte informaţii false doar pentru publicitate. Ai văzut tu vrun atac ? Nici măcar nu au intenţia să atace vrun site din România …. asta încerc să explic … Dacă eu fac un videoclip copiat după x asta nu înseamnă că fac parte din x atâta timp cât n am nici o legătură cu ei. Dar cum trăim în România şi se vede tipica gândire pupincuristă …
  Un singur lucru era important ACEASTĂ INFORMAŢIE E FALSĂ see : https://twitter.com/#!/AnonyOps asta ca să nu vă trimit pe mIrc unde se discută atacurile mereu….

 11. Andy

  A ok am înţeles defapt nu şti nici cu ce se ocupă “oameni” am încheiat aici că sunteţi pe lângă subiect total… promovaţi informaţia falsă în continuare eu v am lăsat.

Leave a Reply