Bitdefender castiga AV-Test Best Protection 2011

Bitdefender®, unul dintre cei mai importanți producători de soluții antivirus din lume, a fost distins astăzi cu premiul AV-Test Best Protection 2011, confirmând performanțele deosebite ale tehnologiilor mărcii și garantând totodată nivelul foarte ridicat al protecției oferite utilizatorilor. Distincția încununează astfel eforturile depuse de Bitdefender în 2011, când a dominat categoric clasamentele celor mai importante instituții independente de evaluare.

Bitdefender a obţinut un punctaj total de 80,5 la trei dintre categoriile testului, devansându-şi competitorii cu un ecart semnificativ. Kaspersky, ocupantul locului al doilea, a obținut în aceleași condiții 78 de puncte, iar F-Secure, pe locul al treilea, 77,5 puncte. Topul continuă cu Panda, care a obţinut 71.5 puncte şi Symantec, cotat cu 71 de puncte. Procesul de testare s-a desfăşurat pe trei categorii: protecţie, capacitate de eliminare a programelor periculoase şi uşurinţă în utilizare. Analizând rezultatele pe fiecare categorie în parte, Bitdefender a luat locul întâi la primul tip de teste, obținând 29.5 puncte şi s-a plasat pe poziţia secundă la celelalte două categorii.

“Acest premiu, coroborat cu toate celelalte performanţe înregistrate anul trecut, au ridicat foarte sus ştacheta pentru anul 2012,” a declarat Viorel Canja, șeful laboratoarelor antimalware și antispam Bitdefender. “Noi considerăm acest trofeu drept o provocare pentru a redefini standardul de performanță pentru viitoarele produse Bitdefender” a mai adăugat acesta.

Premiile anuale AV-TEST se acordă ca urmare a procesului de testare şi evaluare a “soluţiilor candidate din punctul de vedere al capacităţii acestora de a oferi protecţie împotriva pericolelor existente,” după cum se precizează în anunţul prin care organizaţia a făcut cunoscute rezultatele pentru anul 2011. “Toate analizele se desfăşoară simultan, în condiţii de test, cât mai aproape de cele ale utilizării reale.”

“Bitdefender ne-a impresionat prin rezultatele sale pe tot parcursul anului 2011,” a declarat Andreas Marx, CEO AV-TEST. “A existat o competiţie serioasă de-a lungul anului, însă câştigătorul s-a detaşat în mod clar. De aceea, avem plăcerea de a oferi companiei Bitdefender premiul nostru anual AV-Test Best Protection 2011.”

Pentru o prezentare detaliată a rezultatelor curente AV-TEST şi un istoric al testelor, accesaţi https://www.av-test.org/en/tests/.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

20 responses to “Bitdefender castiga AV-Test Best Protection 2011”

 1. happyday

  Felicitari echipei Bitdefender ! 🙂

 2. Mac

  Hm, interesant! Eu am vrut sa-l rulez si la prima lansare si apoi oferta de pe Facebook, insa de fiecare data mi-a ruinat sistemul de operare. Primeam un mesaj de genul “COM Surogate has stopped working”, la deschiderea oricarei aplicatii sau ferestre de Windows Explorer…

  1. Alexandru Constantinescu

   @Mac, ne poți spune ce produs ai utilizat și dacă ai contactat suportul tehnic? Mulțumesc!

   1. Mac

    “Bitdefender Total Security 2012”. Suportul tehnic!? Am mai incercat o data sa fac asta pe vremea cand pe smartphone aveam “Bitdefender Mobile Security” si vroiam sa activez optiunea “antitheft”! Problema era ca linkul de pe pagina de suport (mybitdefender etc, etc) nu functiona.

    1. Alexandru Constantinescu

     Mulțumesc pentru răspuns!

 3. ducu

  io dupa ce vedeam un film nu mai putean accesa netul,aparea pagina blank si trebuia sa restartez sis,
  bravo !, dar eu nu mai servesc ever…

  1. Alexandru Constantinescu

   @ducu , ne poți spune ce produs ai utilizat și dacă mai aveai o altă soluție de securitate instalată? Mulțumesc!

 4. dragos

  @radu , Imi spui te rog ce plugin folosesti pentru “related posts” de afiseaza si thumbnail-urile la site-ul tau sub articole!

 5. cobra

  @ Alexandru Constantinescu Aş vrea să-ţi prezint o situaţie cu care m-am întâlnit şi la care nu am găsit soluţie până acum nici de la colegii tăi. O adresa de email la care-ţi pot scrie?

  1. Alexandru Constantinescu

   Scrie-ne pe bitsy@bitdefender.com.

 6. Rocky

  Asa cum am mai spus bitdefender e ceva ce e bine sa fie aruncat la gunoi.Eu am incercat de multe ori bitdefenderul dar de fiecaredata ma dezamagit totatal.Eu traiesc de multi ani in Franta si am zis de ce sa nu folosesc un produs romanesc asa ca am cumparat suita de securitate de la magazinul de specialitate si am zis ca acum nu mai am probleme dar nua fost sa fie asa.Daca foloseam doar odata as fi zis ca OK asa a fost sa fie dar de fiecare data cum aparea o versiune noua am facut in asa fel sa testez produsul si de fiecare data am fost dezamagit de el.Dupa ce am citit comentarile de mai sus vad ca si altii au probleme ca acest produs tipic romanesc asa ca nu pot sa inteleg de ce faceti asa de multa reclama la el odata ce e ceva bun nulai de aruncat la gunoi.

  1. virus2009

   Sa vezi pe parte de suport ce bine stau , primesti raspuns in 5-7 zile .

   D-le Constantinescu , despre acest aspect ce ne puteti spune?

   1. happyday

    cand am avut probleme mi-au raspuns mult mai repede. presupun ca pe tine te-au recunoscut. e o reactie fireasca, pana la urma, nu inteleg de ce te agiti asa… 😛 😆

    1. virus2009

     Am intrebat ca informatie , crezi ca am era pentru mine personal? 🙂

    2. virus2009

     Te cred ca ti-au raspuns mai repede , 3-4 zile 🙂 , e de laudat , felicitari bitdefender.

   2. Alexandru Constantinescu

    Dacă îmi puteți da un tiket voi putea face o investigație în acest sens. Mulțumesc!

 7. Razvan

  Cu parere de rau pentru unii trebuie sa precizez ca de cand s-a facut ultima actualizare a programului (nu a bazei de date) lucrurile merg foarte bine, pot spune neasteptat de bine! Felicit echipa Bit pentru ca au eliminat in mare parte acele probleme, insa rugamintea mea ar fi ca incepand cu versiunea 2013 lucrurile sa fie asezate de la bun inceput, fara buguri, fara erori si atunci toti cei care vor folosi produsele BitDefender nu vor mai avea nimic de reprosat. Felicitari echipei BitDefender pentru rezultatele obtinute la AV-Test!

  1. virus2009

   Perfect de acord cu tine Razvan , daca tot lansezi versiunea finala dupa un stagiu de beta pai sa fie ok , incepind cu versiunea 2009 si pina astazi numai asa au stat lucrurile ,despre versinile anterioare lui 2009 nu stiu .

   Te duci si cumperim licenta , instalezi programul si la final te trezesti numai cu probleme din partea lui , te iau nervii , te intrebi pentru ce ai dat acei banuti . Pe parte de securitate se intelege cum sta treaba , fiecare cum se fereste , dar cind apar probleme cu softul deja treburile se schimba .

   Stau si astept versiunea norton 360 v6 si acuma , au lansat versiunea beta in octombrie , nici pina la aceasta data nu au urcat spre descarcare versiunea finala, concluzia o poate trage fiecare .

   Bay , bay uritilor .

 8. Tolasz Kottl

  Emsisoft najlepszy skaner antywirusowy na rynku (95% skuteczności)

  pobierz zainstaluj i sprawdz swoj komputer

  https://download.emsisoft.com/EmsisoftAntiMalwareSetup_6393029

Leave a Reply