EXCLUSIV: Avast! 7 Internet Security Beta – Primele poze

Avast! Internet Security 7 va fi lansat in curand pentru testare Beta publica. Noi va oferim in exclusivitate primele imagini cu acest produs. Va vom tine la curent cu lansarea si alte detalii in articolele viitoare.

avast 7 beta

avast 7 beta

avast 7 beta

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

18 responses to “EXCLUSIV: Avast! 7 Internet Security Beta – Primele poze”

 1. radu

  Grafic arata perfect, nu stiu practic.

 2. ocsi

  Practic o sa fie excelent. Sunt ambitiosi.

 3. tipo

  @ocsi:
  te referi la bug-uri? ca la detectie in niciun caz…(cel putin asta e parerea mea)

  1. ocsi

   Ma refer per ansamblu (bug-uri, detectie, dezinfectie etc).
   Apropo, de ce: “ca la detectie in niciun caz”? De ce n-ar putea fi perfectionat/imbunatatit? Atentie, nu spun ca va fi! Dar de ce nu? Care ar fi, dupa parerea ta obstacolul care ar opri ca acest program de securitate sa se dezvolte?

 4. GabiCRX

  Avast este cel mai colorat antivirus !

 5. BlueStrut

  Remote? Genial!

 6. Cristi

  Intradevar, cu interfata sta foarte bine…sa vedem si cum isi indeplineste scopul (care nu este sa arate doar bine) de a detecta virusii.

 7. Paul

  Buna seara!

  Am auzit ca protectia cloud va fi inclusa si in varianta gratuita a produsului, iar saptamana viitoare va fi deschisa testarea publicului larg a produselor Avast.

 8. theddm

  Folosesc de ceva timp acest AV si pot spune ca isi face treaba foarte bine. Nu stiu de ce unii se plang de acest produs (mai ales ca e si gratuit). Protectia Cloud va reprezenta un mare avantaj pe viitor si poate pe langa cel mai rapid antivirus (cel putin asa am sesizat din teste) poate ca va fi si cel mai eficient dpdv al protectiei.

 9. ocsi

  Aveti aici niste filmulete cu Avast 7 Beta Free:
  https://forum.avast.com/index.php?topic=92568.0
  Vizionare placuta!

 10. Max

  Avem si linkuri de download pe forumul avast!!

 11. *je*

  Avast a fost si va fi cel mai bun antivirus free. Poate sa zica oricine ce vrea. Este cel mai bun si ca detectie si ca detectie proactiva are o gramada de scuturi , si ca putere de reperare….asta vis-a-vis de multlaudatul Aviara(Avira). Avira , sincer l-am folosit….imi pare un pic mai bun decat Windows Defender. E o basina de virus(anti) . N-are nimik. E chel n-are el protectie proactiva , protectie anti-psihing , protectie web (nu ziceti ca tampenia aia de toolbar de la Ask e protectie web – aia e pentru chiori si idioti). Nu are functia de “repair” .Mse este net superior Aviarei (Avirei).

 12. *je*

  Este detectia Aviarei peste cea a Avastului ? Da. Dar dupa ce te infectezi.Este un cacat. Iti da mai multe alarme false , de aia zici ca are detectie superioara. MSE nu da alarme false de exemplu….lumea zice ca e slab. Crezi ca Microsoft si-a creat propriul antivirus ca sa-si compromita propriul Sistem de Operare ? Cum ganditi voi cu capu-n punga.

 13. lili

  Buna…pentru cine e interesat de F-Secure 1 an gratuit https://shop.f-secure.com/cgi-bin/dlreg/reg=DE?ID=FSIS11-EU&desid=CHIP-IS11&src=chip12&omc=DE&oml=de&ecid=2569
  Scuzele mele pentru OffTopic

Leave a Reply