Kaspersky Lab a fost inclus in cadranul liderilor pentru platformele de protectie Endpoint

kaspersky eugene Kaspersky Lab anunţă că a fost inclus în mod oficial în cadranul liderilor, realizat de Gartner pentru platformele de protecţie Endpoint (Gartner Magic Quadrant for Endpoint Protection Platforms*). Cadranul liderilor este bazat pe o analiză complexă a platformelor de protecţie de tip endpoint, comercializate de o multitudine de producători de soluţii de securitate IT.

Cadranul Gartner este cel mai important reper pentru companiile care doresc să evalueze comercianţii şi produsele din industria de securitate IT şi joacă un rol crucial în decizia de achiziţionare a organizaţiilor la nivel mondial. Acest cadran al liderilor se bazează pe criteriile divizate în două categorii: integralitatea viziunii şi capacitatea de acţiune. Integralitatea viziunii se referă la modul în care producătorul se raportează la inovaţie şi dacă respectivul vendor setează sau urmează tendinţele pieţei de protecţie endpoint. Abilitatea de a acţiona însumează factori cum sunt viabilitatea financiară a producătorului, reacţia pieţei, dezvoltarea produselor, canalele de vânzări şi baza de clienţi în cadrul segmentului de protecţie endpoint.

„Statutul de lider în cadranul Gartner reprezintă o importantă reuşită pentru noi”, a spus Eugene Kaspersky, Preşedinte şi CEO al Kaspersky Lab. „Consider că, în această calitate, ne vom putea extinde baza de clienţi corporate şi vom îmbunătăţi poziţia pe piaţă a companiei. Kaspersky Lab a devenit lider în cadranul Gartner graţie unui efort de echipă, toată lumea fiind implicată în dezvoltarea celui mai nou produs al nostru, dedicat companiilor, Kaspersky Endpoint Security 8”, a încheiat Kaspersky.

Printre cele mai importante avantaje ale Kaspersky Endpoint Security 8 se numără identificarea rapidă şi completă a malware-lui, alături de reducerea suprafeţei potenţial expuse la atac, dar şi uşurinţa de administrare a produsului, caracteristicile HIPS (Host Intrusion Prevention System) avansate şi o vastă platformă suport de tip endpoint. Kaspersky Lab oferă o gamă de produse care întrunesc cele mai importante cerinţe, referitoare la nivelul de securitate pe care trebuie să îl aibă companiile şi organizaţiile de stat. Baza de clienţi corporate conţine mai mult de 200,000 de companii la nivel mondial, de la companii mici şi mijlocii, la mari organizaţii comerciale şi de stat, precum Generali sau BASF.

* Gartner, Magic Quadrant for Endpoint Protection Platforms, Peter Firstbrook, Neil MacDonald, John Girard, 16 ianuarie 2012

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

Leave a Reply