Paragon System Backup 10.5 Special Edition (English Version) – licenta GRATUITA

Un program simplu, inteligent şi o tehnologie sigură de backup! System Backup este uşor de folosit şi automatizat: automatizare inclusă pentru o protecţie programată a sistemului şi a datelor dvs. În plus, dispune de opţiuni personalizabile ale strategiei de backup pentru a satisface nevoile fiecărui utilizator.

System Backup 10.5 Special Edition este o clonă completă System Backup 11 FĂRĂ suport pentru WinPE.

paragon system backup 10

Caracteristici cheie pentru System Backup 10.5 Special Edition:

 • Automatizarea inovativă în mod regulat vă ajută să iniţiaţi protecţia sistemului dvs. şi a datelor imediat după înstalarea produsului.
 • Setaţi strategia de backup. Backup-up ciclic stabileşte rurarea unei protecţii proprii a sistemului, punând la dispoziţie o strategie de back-up “set-and-forget”.
 • Cu ajutorul intrumentului de creare a unui nou mediu de stocare, System Backup va analiza sistemul dvs. şi va determina spaţiul cel mai potrivit pentru stocarea imaginilor de backup.
 • Sistemul inteligent de backup Paragon distribuie eficient resursele între aplicaţii atunci când face backup în modul automat, astfel că puteţi continua să lucraţi la computer fără nici un fel de interferenţe în ceea ce priveşte performanţa lucrului.
 • System Backup este bazat pe simplicitate şi necesită intervenţia minimă a utilizatorului
 • Sistem avansat de notificare. Indicatorii coloraţi din bara de unelte vă informează în legătură cu gradul de risc al sistemului şi al datelor şi vă indică metode prin care puteţi remedia problema.

Ce aduce nou această versiune:

 • Suport pentru ultimele standarde HDD şi hardware. Bucuraţi-vă de suport pentru SSD (Solid State Drive), AFD (Advanced Format Drive), 2TB+ şi drivere non-512B.
 • Pachet unificat MSI complet (x32/x64).
 • Actualizarea sistemului de recuperare CD a bazei Linux.

Puteti obtine acest program gratuit doar astazi pe site-ul:
https://giveaway.downloadcrew.com/

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

One response to “Paragon System Backup 10.5 Special Edition (English Version) – licenta GRATUITA”

 1. Gabi

  Mersi!

Leave a Reply