Samsung Galaxy S II [Concurs] – Inselatorie pe Facebook

V-ati plictisit de articole pe tema “spam pe facebook” ? Si eu!
Din pacate altii NU si continua sa de “Share” sau “Like”, sa cada in plasa spammerilor si drept urmare cineva trebuie sa traga un semnal de alarma.

Astfel, se raspandeste un alt mesaj de tip spam pe facebook, o varianta romaneasca de data aceasta creata probabil de aceiasi indivizi care raspandeau inselatoria cu iPhone 4S.

A fost creata o pagina “Samsung Galaxy S II – Black [Concurs] la adresa https://www.facebook.com/concurs.galaxy , iar pe peretele ei sunt inscrise urmatoarele:

Tot cu trebuie sa faci pt. a castiga telefonul este sa dai un LIKE + SHARE !!! Extragerea finala se face pe data de 20 Feb 2012 si va fii filmata in intregime .

Cand ajungem la 10.000 Like-uri facem extragerea. Castigatorul va primi si un Samsung Galaxy Mini

Stiu ca multi si-ar dori un asemenea super telefon, insa concursul e o mare pacaleala castiga iphone 4s spam facebook

Bineinteles ca nu castiga nimeni nimic dand like si share, pagina neavand date de contact, regulament pentru concurs, organizator etc.

In plus cel mai probabil scopul final al atacatorilor este de a strange multe like-uri, urmand sa schimbe ulterior profilul paginii si sa distribuie in continuare link-urile pe care doreau sa le promoveze de fapt.
Si asta pe peretele tuturor celor care au cazut in plasa castigurilor facile, fara a cerceta mai pe indelete lucrurile.

Spor la oprit campaniile SPAM!

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

3 responses to “Samsung Galaxy S II [Concurs] – Inselatorie pe Facebook”

  1. nicolas

    Sal! Stiu ca este offtopic dar as dori si eu o parere din partea ta Radu in privinta firewall-urilor softurilor de securitate Bitdefender, Norton si Kaspersky. Astept comentarii si de la ceilalti utilizatori ai acestor produse.

  2. RSTcenter

    Bitdefender e slab ,,,,si cred ca Norton e cel mai bun…

Leave a Reply