Regardez ce que cette fille va faire sur la plage devant plus de 1000 personnes ! – Clickjacking pe facebook

Clickjacking-ul este o metoda de a pacali utilizatorul in a da click pe ceva, fiind directionat de fapt spre alt site. Un astfel de atac se propaga pe facebook si probabil va deveni o moda. De ce spun asta? Pentru ca nu e primul site de clipuri video care foloseste aceasta tehnica.

Pe scurt, trebuie sa dai “Share” si “Like” clipului pe facebook pentru a-l putea vizualiza. Site-ul cu pricina este: www.flora-video.in sau www.naka-videos.info (viBeo) si ca un pont: toate clipurile sunt si pe YouTube, deci nu merita efortul.

Se pare ca exista totusi si o varianta facuta pentru distractie si pentru banii luati prin click-urile pe reclame. Aceea directioneaza spre https://inbuzz.be/auth.php?id=176 si aici singura optiune e de a raspandi spam-ul mai departe.

regardez fille flora-video

Iar in al doilea rand, apasand de multe ori pe “Play” si ignorand cererile de “Share” veti putea urmari clipul in cele din urma.

regardez fille

Eu va indemn sa nu mai faceti reclama gratuita unor asemenea site-uri obscure, cu o politica murdara de utilizare a propriile servicii.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

Leave a Reply