Anonymous va face dezvaluiri incendiare despre premierul Ungureanu. Mesaje noi pentru romani

UPDATE: Dezvaluirile asteptate au fost postate la adresa: https://pastebin.com/S2bHQhQv

Gruparea Anonymous publica un nou clip video cu un mesaj pentru romanii care au protestat in data de 11 feb a.c. impotriva ACTA.

[…]

Organizati-va, aveţi acelaşi scop, dar se pare ca nu aveti aceeaşi tinta.

De fiecare data membri romani ai Anonymous au ajutat la blocarea site-urilor CIA, FBI sau Interpol, dar niciodata nu au blocat site-urile publicatiilor din Romania care nu au aratat raul din tara. Ati fost vanduti la bucata catre corporatii internaţionale, v-au vandut petrolul, v-au vandut aurul, v-au vandut viitorul prin imprumuturi cu dobanda de 90%. Media si companiile financiare sunt urmatoarele noastre tinte, daca vor continua sa manipuleze si sa persecute poporul pentru profit.

[…]

mihai razvan ungureanu date personale incendiareDar ceea ce este cu adevarat interesant este promisiunea facuta de cei de la AnonOpsRomania, intr-o postare de pe pastebin.

Astazi, la miezul noptii, noi cei de la AnonOpsRomania, vom publica informatii legate de serviciile de informatii din aceasta tara: numere de telefon, contacte, cam tot ce ne-a cazut in mana. E un protest ce-l vizeaza pe noul premier, Mihai Razvan Ungureanu, fost sef al SIE.

Dar nu ne vom opri aici, Ungureanu va avea parte de o atentie speciala in aceasta seara: conturi bancare, numere de telefon, tranzactii secrete si modurile in care s-a implicat in trecut in politica.

Nu conteaza cat de multa zapada vor aseza peste musamalizarile lor, noi o vom indeparta pentru a ajunge la adevar.

Ramane sa asteptam informatiile!

Puteti urmari contul AnonOpsRomania pentru update-uri: https://twitter.com/#!/anonopsromania

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

9 responses to “Anonymous va face dezvaluiri incendiare despre premierul Ungureanu. Mesaje noi pentru romani”

 1. happyday

  io ce sa fac cu banneru’ ala ce ma intreaba de criza? votez da sau nu? ca moartea-n vacanta cam imi tremura pe imagine 🙁 .

 2. Dragos

  nu mi se pare nimic “incendiar” dar in fine, poate-s prea obosit de la deszapezire sau de ametit de la vinul fiert.

 3. gherghisan nelu

  Dupa opinia mea publicand aceste pseudomesaje nu faci decit sa compromiti nota de decenta si seriozitate de care blogul tau a dat dovada intotdeauna. Asazisul mesaj nu are nici o legitimitate si nici o relevanta.

  1. Andrei

   Dar contine adevarul; si poti sa-ti dai seama daca in ultimi 20 de ani ai trait aici. Poti cauta pe net sa vezi ca padurile din Buzau sint vindute cu tot cu terenul de sub ele la austrieci, da vindute nu concesionate si nu numai in Buzau.

 4. Gabi

  Si eu m-am “fript”.
  Aveti aici raspunsul “oficial”:
  https://www.anonops.ro/anonymous-romania/opsnowmelt-is-a-fake.html

 5. Dur3X

  Uitați-vă aici. https://networkedblogs.com/tWbCv 😀

Leave a Reply