[Like2Watch] O bunaciune in autobuz :)) si O nebuna se cearta cu politia la curu gol (razi de mori) – Spam pe facebook

Clickjacking-ul este o metoda de a pacali utilizatorul in a da click pe ceva, fiind directionat de fapt spre alt site. Un astfel de atac se propaga pe facebook si probabil va deveni o moda. De ce spun asta? Pentru ca nu e primul site de clipuri video care foloseste aceasta tehnica.

Pe scurt, trebuie sa dai “Share” si “Like” clipului pe facebook pentru a-l putea vizualiza. Site-ul cu pricina este: https://www.like2watch.net.

liketowatch spam facebook

Dand click ajungeti pe site-ul de mai jos unde sunt listate o multime de clipuri, pentru a caror vizionare trebuie sa le dati “Like”. O noua metoda nesimtita de a-si promova site-ul, pe care o aplica din ce in ce mai multi. Link-urile cele mai vizualizate sunt O bunaciune in autobuz :)) si O nebuna se cearta cu politia la curu gol (razi de mori).

bunaciune autobuz

Eu va indemn sa nu mai faceti reclama gratuita unor asemenea site-uri obscure, cu o politica murdara de utilizare a propriile servicii.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

3 responses to “[Like2Watch] O bunaciune in autobuz :)) si O nebuna se cearta cu politia la curu gol (razi de mori) – Spam pe facebook”

 1. red

  acest site apartine de reteaua mafianet.org. Propietarul acestei retele este https://forum.softpedia.com/index.php?showuser=644244

 2. Luxian

  Cel mai nesimțit tip de promovare!

  Mai multe informații: https://mafianet.org/
  Negrea Bogdan / +4 0731912399

 3. Nelu b

  Am pus si eu acest site pe face sa fie vazut de cei interesati

Leave a Reply