Bitdefender lanseaza noul QuickScan

Bitdefender®, unul dintre cei mai importanți producători de soluții antivirus din lume lansează o nouă versiune a QuickScan. Cu ajutorul acestui instrument gratuit de scanare online, utilizatorii pot verifica dacă există vreo amenințare informatică activă pe computerul personal. Soluția de securitate poate fi accesată online de către utilizatori și folosește motoarele de scanare foarte performante, integrate de Bitdefender și în celelalte produse de securitate din portofoliu.

”Securitatea utilizatorilor este principala noastră preocupare și suntem  bucuroși să oferim gratuit cea mai rapidă și cea mai eficientă metodă de a verifica computerul de viruși”, afirmă Răzvan Costache, QuickScan’s product marketing manager. ”Suntem convinși că noile îmbunătățiri vor face produsul nostru și mai popular în lupta cu pericolele online”, adaugă acesta.


Din februarie 2010 și până în prezent, QuickScan a avut peste 5,5 de milioane de utilizatori unici și a realizat peste 101 milioane de scanări de sistem. Datele arată că în funcție de configurația sistemului și de numărul de procese active, prima scanare a computerului durează între 50 și 100 de secunde. Prima versiune a QuickScan stabilea un standard în industrie prind gradul foarte ridicat al detectării pericolelor informatice active. Acum, precizia va fi semnificativ mai mare, datorită accesului la noile motoare de scanare și tehnologii in the cloud integrate în linia de produse de securitate 2012. În plus, noua versiune QuickScan beneficiază și de o mai bună integrare în cele mai populare bowsere de Internet, precum Chrome, Firefox , Internet Explorer.

Noua versiune QuickScan se găsește la:

https://QuickScan.bitdefender.com/

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

2 responses to “Bitdefender lanseaza noul QuickScan”

  1. Florin

    Off: acum ca m-ati facut curios cu acest site , forum , incep sa ma bag si eu.
    On: folosesc acest “qiuckScan” de vre-o 2 ani , ca extensie in Google Chrome. Pana acum am fost multumit de acest utilitar .

  2. VladG

    L-am instalat si eu ca extensie in Google Chrome si pot spune ca este ok.

Leave a Reply