Concurs Vodafone Romania – Inselatorie noua pe Facebook

V-ati plictisit de articole pe tema “spam pe facebook” ? Si eu!
Din pacate altii NU si continua sa de “Share” sau “Like”, sa cada in plasa spammerilor si drept urmare cineva trebuie sa traga un semnal de alarma.

Astfel, se raspandeste un alt mesaj de tip spam pe facebook, o varianta romaneasca de data aceasta creata probabil de aceiasi indivizi care raspandeau inselatoria cu iPhone 4S sau Samsung Galaxy S II.

Pentru a parea mai credibili a fost creata de aceasta data o pagina “Concurs Vodafone Romania” la adresa https://www.facebook.com/pages/Concurs-Vodafone-Romania , iar pe peretele ei sunt inscrise urmatoarele:

Avem 250 telefoane Samsung Galaxy Nexus .250 dintre voi vor fi fericitii castigatori a cate un smartphone de fiecare.

Tot ce trebuie sa faceti este sa dati LIKE la pagina principala Castiga Premii, LIKE & SHARE(IMI PLACE &DISTRIBUIE) la poza si lasati un COMMENT cu ce smarthphone preferati.

Castigatorii vor fi anuntati pe Wall-ul nostru si prin mesaj privat.
Succes

Bun venit la primul concurs sponsorizat de Vodafone Romania!

Astazi am primit un Samsung Galaxy S II care poate fi al tau .
Tot ce trebuie sa faci este dai LIKE &SHARE(IMI PLACE &DISTRIBUIE) dupa care noi in mod aleatoriu vom alege un castigator.
Succes.

Stiu ca multi si-ar dori aceste gadget-uri, insa concursul e o mare pacaleala si nu este afiliat in niciun fel cu Vodafone Romania.

concurs vodafone romania


Bineinteles ca nu castiga nimeni nimic dand like si share, pagina neavand date de contact, regulament pentru concurs, organizator etc.

In plus cel mai probabil scopul final al atacatorilor este de a strange multe like-uri, urmand sa schimbe ulterior profilul paginii si sa distribuie in continuare link-urile pe care doreau sa le promoveze de fapt.
Si asta pe peretele tuturor celor care au cazut in plasa castigurilor facile, fara a cerceta mai pe indelete lucrurile.

Spor la oprit campaniile SPAM!

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

Leave a Reply