CeBIT 2012: G Data isi prezinta noua generatie

CeBIT va fi din nou epicentrul industriei IT intre 6 si 10 martie 2012. Cu sloganul “Managing Trust – Trust and security in the digital world”, in acest an, CeBIT se va desfasura sub semnul securitatii IT. Protectia impotriva atacurilor online are o semnificatie fundamentala atat pentru companii, cat si pentru utilizatori privati. In acest context, G Data isi va prezenta generatia 2013 la Hanovra. Principalele atractii sunt noile solutii de securitate pentru smartphone-uri si tablete PC si G Data 2013, generatia pentru utilizatori rezidentiali. In afara produselor inovative, G Data isi va prezenta noua program de parteneriat la CeBIT, prin care isi va dezvoltata canalul de distributie. Vizitatorii pot gasi G Data Pavilionul 12, Standul C78 in perioada 06-10 martie 2012.

“CeBIT este cel mai important eveniment din intreaga industrie digitala. Oamenii de IT se intrunesc pentru a discuta cele mai noi subiecte din industrie. Asta face din CeBIT o platforma ideala ca acestia sa-si prezinte inovatiile. Noua generatie de solutii de securitate G Data ii asteapta pe vizitatori cu o gama larga de tehnologii setate sa ii protejeze impotriva atacurilor cibernetice. Noua tehnologie BankGuard  este capabila sa dezvolte cu succes un scut proactiv pentru operatiuni de online banking sigure,” explica Dr. Dirk Hochstrate, Managing Director al G Data Software. Insa nu vor fi prezentate doar noile tehnologii. “Riscul la care sunt expuse smartphone-urile si tabletele PC cu Android a crescut semnificativ in ultimele 12 luni. Noua noastra generatie de mobile security dedicata acestor dispozitive va fi prezentata ca una dintre atractiile targului.”

G Data CeBIT 2012

Produse:

 •  G Data Security Generation 2013: G Data AntiVirus, G Data InternetSecurity si noua solutie premium G Data, TotalProtection
 •  Going Mobile: noile solutii de securitate pentru Android  impotriva infractiunilor cibernetice si a pierderilor de date
 • Noutati ale canalului de distributie:
 •  Prezentarea noului program de parteneriat G Data ce cuprinde servicii imbunatatite pentru dealeri si distribuitori

Technologii noi:

 •  G Data BankGuard: securizeaza operatiunile de online banking folosind noua tehnologie ‘Made in Germany’
 •  Conceptul de securitate completa pentru companii si eficienta impotriva riscurilor online cu G Data EndpointProtection

Conferinta de presa G Data la CeBIT

Conferinta de presa in care vor fi prezentate inovatiile G Data se va desfasura pe 6 martie, in intervalul orar 12:00-13:00 in Convention Center, sala 12. Producatorul german isi va prezenta noutatile si va vorbi despre amenintarile actuale.

Dr. Dirk Hochstrate, Managing Director al G Data Software AG, si Ralf Benzmüller, seful G Data Security Labs, vor fi disponibili pentru interviuri si discutii.

Programul evenimentelor in G Data Arena

In acest an G Data Arena va fi situata in Pavilionul 12. Separat de prezentarea noutatilor, vor avea loc zilnic discutii in perioada 06-09 martie 2012. Experti de cel mai inalt calibru din presa, cercetare si din industrie vor discuta despre riscurile curente si viitoare la care sunt sau vor fi supuse telefoanele inteligente si tabletele PC, despre folosirea politicilor IT in afaceri, despre riscurile operatiunilor de online banking, despre infractiuni cibernetice si spionaj comercial.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

5 responses to “CeBIT 2012: G Data isi prezinta noua generatie”

 1. Nicu -Salut Radu!

  Stiu ca sunt offtopic,dar am o problema si nu stiu la cine sa apelez sa ma ajute.De ceva zile primesc in E-mail_ul meu niste Spam_uri cu urmatorul text.

  “Hiya How are you doing? I love your profile.
  Want to check out my own exclusive photos?
  E mail me at (de fiecare data apare o alta adresa de E-mail) and i will answer back with my private pictures.”
  Pe langa acest text am primit si un atasament (o imagine).*imaginea respectiva pare a nu fi vreun virus,am scanat-o de virusi (inclusiv pe virustotal, insa nu am dat click pe ea.Am ales optiunea Thumbnails la Views (in PC) si in imagine apare o tipa mai dezbracata. Pe langa lucrurile astea In mail scrie “FROM:Fun Girl (la adresa apare de fiecare data o alta adresa de E-mail), TO:aici apare mereu o adresa de E-mail (de fiecare este aceiasi) dar culmea nu este adresa mea de E-mail.Nu trebuia sa scrie la TO:adresa mea de E-mail ? sau in cel mai rau caz mai multe adrese de E-mail printre care si a mea ? Cum de se inampla astfel de lucruri ? E posibil ca cineva sa-mi fi aflat parola de la E-mail si sa-mi folosesca E-mail_ul ? Vad ca parola a ramas neschimbata totusi.Ce e de facut sa nu mai primesc astfel de SPAM-uri ? (Pana acum am primit 4 spam-uri din astea)
  *Folosesc Yahoo E-mail.Multumesc anticipat si sper ca eu nu am facut spam cu comentariul acesta.

  1. Claudiu AntiACTA

   1. Marcati acel mesaj ca SPAM
   2. Mai sigur, schimbati/va si parola intr/una puternica sa contina majuscule, litere mici, cifre si semne de punctuatie. Exemplu parola : Adrian123#

   Multi se confrunta si cu mesaje trimise de pe contul lor la adrese din agenda. Acele mailuri contin reclame la viagra, etc.

   Cea mai buna solutie este si schimbarea parolei cu una puternica.

   Sper sa se rezolve.
   O zi frumoasa.

 2. gabriel

  @admin stii cumva cam cand vor mai face cei de la g-data vreo oferta la antivirus.?As dori sa cumpar acest antivirus deoarece sunt foarte multumit de el.
  Multumesc anticipat

 3. D.G

  Unde mai exact e convention center?…

 4. Andu

  @gabriel
  Eu am luat de pe emag

Leave a Reply