iCare Format Recovery 4.6 – Recuperarea datelor cu licenta GRATUITA

Conceput special pentru a reface un disk sters prin comanda format, fiind compatibil cu Windows 7, iCare Format Recovery va recupera intr-o maniera profesionala fisierele din partitia formatata, din hard disk-ul extern formatat, din cardul de memorie formatat, din hard disk-uri detasabile formatate precum stick-urile USB, etc.

Pe langa recuperarea hard disk-urilor formatate, iCare Format Recovery poate recupera deasemenea si fisiere atunci cand hard disk-ul sau cardul nu prezinta eroare la formatare.

icare format recovery gratuit

Mai mult, recupereaza chiar si fisiere din partitiile sterse, fisiere sterse prin comanda SHIFT+DEL, fisiere pierdute in cazul unor partitii ce nu au putut fi „citite”, pierderi ale MBR, etc. iCare Format Recovery reprezinta un set de unelte pentru salvarea datelor din computer.


Descarcati chiar acum o copie gratuita printr-o promotie speciala:
https://ro.giveawayoftheday.com/icare-format-recovery46/

Programul costa in mod obisnuit $69.95, dar este oferit acum in mod GRATUIT.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

2 responses to “iCare Format Recovery 4.6 – Recuperarea datelor cu licenta GRATUITA”

 1. Mrpfn

  Toate bune si frumoase cu acest softulet doar ca face pe figurantu’. 😛
  De cand l-am descarcat,l-am instalat rulat,am testat capacitatea sa de a recupera fisierele sterse si sa zic ca nu l-am mai folosit pana astazi.Incerc sa il rulez imi apare interfata dupa cateva secunde dispare.L-am dezinstalat,am eliminat registrii l-am reinstalat aceeasi figura.
  A mai patit cineva asta?
  Interesant este ca apare intr-un chenar rosu.

 2. Mrpfn

  Pret de cateva secunde apare exact ca si in imagine de aici https://s14.postimage.org/mh900ijsh/2012_02_27_17h26_28.png .

Leave a Reply