Bitdefender Total Security 2012 – 90 de zile licenta GRATUITA

Iata ca produsele BitDefender 2012 au fost lansate de cateva zile si probabil ca multi le-ati testat deja. Pentru produsul BitDefender Total Security 2012 producatorul desfasoara o promotie speciala cu 90 de zile licenta GRATUITA

bitdefender 2012

Cea mai recenta versiune a produsului varf de gama de la BitDefender a fost special creata pentru a oferi cea mai sigura, eficienta si prietenoasa experienta.

“Din perspectiva interactiunii utilizatorului cu produsele de securitate, noul mod Auto-pilot este probabil cea mai importanta schimbare. Din momentul in care e pornit, nu mai este generata nicio alerta si toate deciziile sunt luate automat”, a declarat Florin Virlan, Engineering Director, Consumer Products, BitDefender.


“Pentru a raspunde cresterii preocuparilor legate de protectia si disponibilitatea datelor, am operat imbunatatiri semnificative in zona de backup online si am adaugat functionalitati de sincronizare automata a datelor intre computere. Este cu siguranta cel mai performant produs BitDefender de pana acum si asteptam cu nerabdare feedback-ul utilizatorilor din perioada de testare BETA”, a continuat acesta.

Alte schimbari includ functia de Scan Dispatcher, care ruleaza sarcini de scanare (inclusiv scanari recurente ale sistemului) utilizand algoritmi ce identifica perioadele cand incarcarea sistemului este redusa, eliminand astfel impactul procesului de scanare asupra utilizarii curente a sistemului. BitDefender Rescue CD a evoluat, devenind BitDefender Rescue Mode, un minisistem de operare bazat pe Linux, care permite recuperarea datelor si dezinfectarea sistemului in situatii critice. Noul Rescue Mode este acum stocat direct pe hard-disk, fiind instalat odata cu solutia de securitate.

Pentru a avea BitDefender Total Security 2012 gratuit timp de 90 de zile accesati link-ul urmator:

https://www.facebook.com/bitdefender?sk=app_260238150659495

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

6 responses to “Bitdefender Total Security 2012 – 90 de zile licenta GRATUITA”

 1. virus2009

  Radu , acusica scot urmatoarea versiune beta si tu ne prezinti cam asa ” Iata ca produsele BitDefender 2012 au fost lansate de cateva zile ” 🙂

 2. Derevlean Andrei

  Daca am deja norton antivirus instalat pe calculator, se poate instala acest produs fara sa aiba loc interactiuni intre cele doua fiind pentru suita pentru internet?

  1. virus2009

   Nu e nevoie sa mai instalezi un al II-ea soft de securitate , risti sa iti blochezi pc-ul (windows).

 3. Nelu b

  L-am instalat,nici nu ma asteptam sa mearga asa de bine dupa bug-urile de la inceputuri.Si la voi e la fel?

 4. catalin

  La mine a fost groaznic.

  Am trecut de la Norton la BitDefender ; am lasat mercedesul si am luat o dacia 1310.

  Cam asta e impresia …

  Evident ca l-am schimbat rapid.

 5. laurentiu

  BITDEFENDER TOTAL SECURITY 2012 este un produs exceptional in ceea ce priveste protectia impotriva tuturor tipurilor de amenintari informatice

Leave a Reply