Kaspersky Internet Security 2012, votat produsul anului de către cititorii revistei CHIP

kaspersky internet security 2012Kaspersky Internet Security 2012 a primit premiul „Produsul anului 2012” din partea publicaţiei CHIP Go Digital România. Este pentru al patrulea an la rând, în care cititorii acestei reviste de IT&C votează o suită Kaspersky Lab drept cel mai bun produs la categoria Securitate. Kaspersky Internet Security 2012 s-a aflat în faţa unor soluţii aparţinând Bitdefender, Panda, Eset, Symante sau McAfee.

„Din 2009, suitele noastre de securitate sunt premiate constant cu distincţia «Produsul Anului»”, spune Teodor Cimpoeşu, Managing Director Kaspersky Lab România. „Kaspersky Internet Security a fost soluţia care s-a impus în mai multe rânduri în aceşti ani, excepţie făcând anul trecut, când Kaspersky PURE Total Security a obţinut premiul cel mare. Suntem recunoscători atât revistei CHIP, cât şi cititorilor ei, pentru încrederea acordată de-a lungul timpului”, completează Cimpoeşu.

„Kaspersky şi-a stabilit un brand solid în România, dovadă că suita de securitate Kaspersky Internet Security este aleasă constant în ultimii ani «Produsul Anului» de către cititorii CHIP”, spun redactorii publicaţiei. „În alegere contează stabilitatea soluţiei, gradul de încredere pe care utilizatorii îl au în produs, funcţionarea fără erori şi nivelul ridicat de protecţie pe de o parte, iar pe de alta, faptul că, odată instalată soluţia, ea îşi face treaba şi nu mai deranjează utilizatorul”, încheie aceştia.

Generaţia 2012 de produse Kaspersky Lab oferă protecţie completă împotriva tuturor categoriilor de ameninţări online, asigurând utilizatorul că toate informaţiile stocate în computer sunt în siguranţă, indiferent de modul în care acesta foloseşte Internetul. Acestea încorporează atât tehnologii de protecţie locală, cât şi tehnologii cloud, o parte dintre ele fiind: sandbox pentru lansarea aplicaţiilor suspecte într-un mediu virtual sigur, modulul de monitorizare a activităţii programelor, emulatorul de „script-uri”, bazele de date cu informaţii (localizate pe serverele „cloud”) referitoare la reputaţia fişierelor sau tastatura virtuală.

„CHIP – Produsul Anului” a ajuns la ediţia a XII-a şi a premiat, pe baza voturilor din partea cititorilor, cele mai bune produse IT hardware şi software, împărţite în 11 categorii: Televizoare, Monitoare, Notebook (All-rounder), Notebook (multimedia), Notebook (business), Telefoane, Tablete, Camere foto, Routere, Securitate şi Aplicaţii Româneşti.

Mai multe detalii despre generaţia 2012 de produse Kaspersky Lab găsiţi la: https://www.kaspersky.ro/kis2012/.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

Leave a Reply