Concurs: 5 licențe BitDefender Antivirus Plus 2012

Astăzi, cu ocazia activării de ieri a licenței de BitDefender Antivirus Plus 2012, câștigată la concursul oferit pe downloadcrew.com, am avut marea surpriză să primesc un e-mail prin care îmi erau oferite încă alte 5 licențe ale aceluiași produs, valabile câte 6 luni, drept cadou pentru activare, pentru a fi distribuite familiei/prietenilor, etc. Eu m-am decis să le pun la dispoziția voastră, cititorii/ cititoarelor blogului, desigur, cu condiția esențială să răspundeți corect la următoarele 3 întrebări, din diverse domenii ( pentru că uneori, diversitatea ne place tare mult, nu? 🙄 ) :

1.Calculați și postați în comentariu, ultimele 100.000 de zecimale corecte ale constantei matematice Pi (știți voi, aia cu raportul dintre circumferința și diametrul oricărui cerc într-un spațiu euclidian).
2.Credeți că (mai) există (și) alte ființe (mult mai) inteligente (decât noi, oamenii) în Univers? Demonstrați exact unde anume (se punctează decisiv, numele concret al Galaxiei, Sistemului Solar și foarte important, numele Planetei respective ) !
3.Menționați ultima invenție personală, desigur, strict utilă progresului omenirii !

Dacă găsiți că întrebările sunt prea grele ( 😆 ), ei bine, atunci este suficient să postați un comentariu la libera alegere, în care să vă manifestați interesul pentru una din licențele respective, care vor fi acordate norocoșilor.

Data limita de postare a raspunsurilor este 10.03.2012 inclusiv!

Succes !

De asemeni țin să dăruiesc câte un Mărțișor (virtual) vouă, tuturor cititoarelor noastre, însoțit de urarea:
Fie ca venirea Primăverii, să vă găsească sănătoase, voioase și pline de optimism, alături de cei dragi vouă!

62 responses to “Concurs: 5 licențe BitDefender Antivirus Plus 2012”

 1. florin

  1, stiu dar nu spui, ca mi-e rusine; 2. exista dar le e lor rusine ca oamenii sunt cam tonti fata de ei; 3. Sticla de bere care se pastreza neatinsa pentru ca e pe ultimul raft si nu ajung la ea nicicum:-)

 2. Ana

  Licenta BitDefender ar fi cel mai frumos martisor 🙂

 3. Demeter Imola

  Ar fi minunat o licenta originala antivirus de la BitDefender

 4. Mihai

  O licenta de BitDefender ar fi extraordinara pentru ca luna asta imi expira licenta la actualul antivirus.

 5. balan zamfirica

  Licenta BitDefender the best!

 6. demeter evelin

  Mi-ar prinde oricare antivirus pentru ca e original,face update si are multe alte optiuni.

 7. Cristi Andrei

  In prezent folosesc o licenta a unui antivirus concurent si sunt interesat sa rulez si antivirusul dvs pentru a observa eventualele diferente . Daca tot aveti ca premiu 5 licente, sper sa castig si eu o licenta.

 8. Ciprian Hriscu

  Ca de obicei de tii de poante, s-ar putea sa fie cate unul sa nu tina la glume si sa caute raspunsurile…
  Pentru BitDefender nu trebuie sa-ti manifesti interesul, trebuie sa-l ai!!!

 9. luci

  1. Daca ti-as spune ar trebui sa te si omor, 2.Exista fiinte inteligente, dar nici una nu are inteligenta sa o recunoasca, 3. Ultima inventie e de fapt prima, asa ca nu o pun la socoteala;-)

 10. Guliman gabriela

  1. ,,pi” are o infinitate de zecimae; 2. conform NASA doar in galaxia noastra, Calea Lactee, ar fi 1235 de planete care ar putea sustine viata, 54 fiind in zona Goldilocks; 3. daca as fi facut asa o inventie acum as fi lucrat la urmatoarea si n-as mai fi avut timp de concursuri online.
  comentariu: BitDefender am si il vreau in continuare.

 11. viorel

Leave a Reply