looks at my pics now ! Wich friend looks at yours?? Find out here – Spam pe Facebook

Se raspandeste un nou Spam enervant pe Facebook, care se foloseste de aceeasi dorinta a oamenilor de a vedea cine le-a vizitat profilul.
Bineinteles, nu se poate acest lucru inca, dar cei care nu stiu vor cadea in capcana.

Cum porneste totul: esti etichetat intr-o poza si ti se posteaza pe perete un link spre o aplicatie denumita Page detective.

Mesajul postat este:

looks at my pics now ! Wich friend looks at yours?? Find out here –> –> https://apps.facebook.com/juiktaserta/video.php?7895106

page detective spam facebook

Dand click esti directionat spre https://apps.facebook.com/fyuioperta, unde ti se cere acceptul de a instala aplicatia. Imediat ce esti de acord aceasta va incepe sa eticheteze automat si intr-un ritm alert zeci de prieteni din lista ta, raspandind spam-ul mai departe.

Solutia pentru a scapa de aceasta problema este dezinstalarea aplicatiei. Accesati “Account settings” -> “Applications” si apasati butonul “X” (Remove) din dreptul Page detective.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

One response to “looks at my pics now ! Wich friend looks at yours?? Find out here – Spam pe Facebook”

  1. iulian

    nu mai inchide nimeni panarama asta de site?
    twitter este muuuult mai bun si sigur dacat fb.site-ul nu se bucura de o popularitate prea mare printre noi pt ca nu permite utilizatorilor sa-si trasnforme profilul intr-o troaca de fotografii.

Leave a Reply