Câștigătorii celor 5 licențe Bitdefender Antivirus 2012.

Câștigătorii celor 5 licențe sunt următorii:

desktoppc110mb@
irina.rizea@
sascau.marius@
gavstefan@
okumaokuma@

Felicitări câștigătorilor! De asemeni țin să mulțumesc tuturor participanților de la acest concurs. Sfatul meu pentru câștigători, este să le activați în 2-3 zile maximum, deoarece după aceea este foarte posibil să nu mai fie valabile.

13 responses to “Câștigătorii celor 5 licențe Bitdefender Antivirus 2012.”

 1. iulian

  wtf…am castigat! :))))

  Multam!

 2. Okuma

  Merci mult 🙂

 3. Marius

  Multumesc. Trimiteti si voi email-uri mai concrete nu doar un cod si dupa felicitari :)). Credeam ca sia batut careva joc de mine :))

  1. Nick

   Cu plăcere. Mea culpa pentru mailul scurt și concret.Deh, timpul liber bată-l vina … 🙄

 4. catalin

  Am dat “n” sanse acestui soft pe pc-ul meu ; ultima data (ieri) am reinstalat windows-ul (win 7 prof./64 biti), am instalat BitDefender Internet Security 2012 si dupa ce am dat un restart la pc, serviciile BitDefender nu puteau fi reinitializate. Am mai dat un restart ….. la fel.

  Este extraordinar ce se intampla cu softul asta ipocrit. In loc sa-l stabilizeze, prin update-urile care i le aloca, mai mult rau fac. Este interesant oricum.

  Intr-un final am trecut pe Norton 360 v. 6 si m-am calmat.

  Oricum.. aveam incredere in BitDefender avand in vedere ultimele rezultate.

  Rusine BitDefender! :))

  1. virus2009

   Nu cumva ai o pocitanie de imagine .iso cu acel 7 x64, trasa de pe torrente? Asa am impresia.

  2. Nick

   @catalin
   Am avut și eu instalat Bit Av (32 biți) pe Windows 7 câteva zile. În afara unor timpi de boot/shutdown, foaaarte mari, nu am constatat alte neajunsuri, asta dacă este trec cu vederea un bug-uleț minor și nesemnificativ, dar care tot bug se numește, ( 👿 ) care mă trimitea să fac update la o versiune anterioară de Winamp! 🙄

   1. Paul

    Salut!

    O sa fie lansat un update cat de curand care va rezolva problema aceasta!

    O seara placuta!

 5. Okuma

  Mie imi merge bine Bitdefender Antivirus 2012.

 6. cobra

  M-am fript şi eu cu această pocitanie. După câteva zile iniţializarea laptopului nu mai dura 1 minut şi jumătate, ci aproape 10 minute. Le-am cerut sprijin celor de la suport, au lucrat două zile pe laptopul meu prin TeamViewer şi au dispărut subit. Practic, m-au lăsat cu ochii-n soare. Windows-ul este acum varză pentru că au tot instalat şi dezinstalat BIS, dar mai ales au şters regiştri.
  Iar dacă ridici vreo problemă pe forumul lor te ia Christian la mişto şi-ţi închide topicul. Am uitat să spun că şi el e unul din “specialiştii” care “mi-au rezolvat” problema.
  Folosesc acum KIS cu licenţă lunară. E foarte bun pe partea de protecţie, dar când intră în funcţiune avp.exe procesorul se încarcă la maximum.
  Cred c-o să trec pe suita de la Comodo pe care am tot instalat-o pe nişte laptopuri şi văd că merge fără probleme.

  1. Radu FaraVirusi(com)

   @cobra: Posteaza te rog aici sau trimite-mi link prin email cu niste exemple de topic-uri problematice inchise de Christian.

 7. catalin

  @virus2009
  Crezi prost ; ma confunzi cu tine?
  Este produs original cu licenta dude …

  Daca tot mai ai impresii, lasa-le acasa! 😀

Leave a Reply