aplicatiifacebook.net – Spam si aplicatii false pentru Facebook

Aplicatiile Facebook sunt niste instrumente, unelte care fac mai placuta prezenta pe cunoscuta retea de socializare. Desi la inceput ele nu erau decat niste simple unelte care se dedicau celor ce detineau bloguri sau siteuri, acum ele s-au extins si prezinta o larga gama de jocuri.

Acest mesaj apare in intampinarea celor care acceseaza site-ul: https://www.aplicatiifacebook.net/index.php. Cum ai putea ajunge sa-l vizitezi? Ei bine, in partea dreapta exista o momeala: Vezi cine ti-a vizitat profilul de Facebook! DORESTI SA INSTALEZI APLICATIA ? Click aici!

aplicatiifacebook.net spam

Procedand astfel propagi mai departe acest spam si bineinteles nu obtii nimic mai mult: NU se poate vedea daca ti-a vizitat cineva profilul de Facebook, iar prin aceasta pacaleala s-au raspandit pana acum o multime de virusi si spam.

Site-ul cu pricina mai ofera o asa-zisa aplicatie denumita “Detector”, care promite sa…

Detectoarele Facebook sunt niste programe, unelte care te ajuta sa iti gasesti prietenii. Tot ce trebuie sa faci este sa sti mailul prietenului, iar detectorul iti va spune daca pe acel mail este creeat vreun cont de FaceBook.Com.

Accesand site-urile (https://burlacul.com, https://alexparvu.ro, https://romaniiautalent.info, https://las-fierbinti.info) din footer-ul website-ului despre care discutam, ajungem si la faptas: Alexandru Parvu, cu urmatoarele date de contact: https://alexparvu.ro/contact.

Speram ca aceste pagini sa dispara in cel mai scurt timp posibil, iar nesimtitii care fac spam in acest fel sa-si vada de treaba si sa incerce sa creeze ceva util!

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

One response to “aplicatiifacebook.net – Spam si aplicatii false pentru Facebook”

  1. Gabi

    Nu ai idee cati natarai, cad in plasa.
    https://i1204.photobucket.com/albums/bb415/Bibiloy/Rov.jpg
    Le tot trimit link, spre ce postezi pe site, dar se pare ca nu inteleg.

Leave a Reply