Zemana AntiLogger 1.9.2 – licenta GRATUITA (Promotie noua)

Un keylogger este un program care inregistreaza tot ceea ce se tasteaza de la o tastatura si de asemenea miscarile si click-urile mouse-ului.
Sunt utilizari recomandate in cazul urmaririi unor erori in calculator, urmaririi activitatii angajatilor unei firme insa sunt la fel de des folositi de catre creatorii de virusi.

In acest caz ei inregistreaza parolele, cod-urile cardurilor si alte informatii importante tastate de la un PC si apoi sunt trimise atacatorului a carui munca este doar de a le folosi pentru spargerea conturilor bancare, casutelor de e-mail, etc.

Desi programele antivirus, cele de tip hips, behavior blocker detecteaza asa ceva, exista si un program specializat doar pe asemenea programe. Se numeste Zemana Antilogger si are chiar si unele functii mai avansate: monitorizarea copierii clipboard-ului, a webcam-ului, interceptarea copierii unor screenshot-uri de pe ecran sau a logarilor SSL, plus toate cele descrise in primele mele fraze.

Programul costa in mod obisnuit 34$, dar se ofera gratuit printr-o promotie speciala.

Pentru a beneficia de licenta GRATUITA pentru Zemana AntiLogger 1.9.2 accesati:

https://www.bitsdujour.com/checkout/6671ca97-2f1c-40c5-9a86-4817291d750e/

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

4 responses to “Zemana AntiLogger 1.9.2 – licenta GRATUITA (Promotie noua)”

 1. ploe

  Descarcat si activat rapid !
  Multumesc , foarte bun programul !

 2. nicolas

  Exceptional softul. Mersi Radu!

 3. andreas

  sal Radu. am si eu o mica intrebare : daca am instalat comodo mai este nevoie de zemana antilloger? imi ofera comodo protectie impotriva furtului de date? pc-ul meu este un pentium 4 dell cpu 2,8g, ram 2ghz. va functiona bine zemana pe un astfel de sistem?

 4. andreas

  sal radu. imi poti rasp si mie te rog la ce te-am intrebat mai sus? pls

Leave a Reply