AV-Test.org: Kaspersky Endpoint Security 8 for Windows numită din nou cea mai bună soluţie de securitate corporate

Kaspersky Lab anunţă că soluţia de securitate corporate Kaspersky Endpoint Security 8 for Windows şi Kaspersky Internet Security 2012, suita dedicată utilizatorilor individuali, au fost recent premiate de laboratorul AV-Test.org pentru calitatea înaltă a protecţiei oferite. În urma testelor din ianuarie şi februarie 2012, KES 8 for Windows s-a clasat pe primul loc, cu un scor general de 16 puncte din 18 posibile. În acelaşi timp, KIS 2012 a obţinut cele mai bune rezultate pentru protecţia oferită împotriva mai multor categorii de malware.

 În urma evaluării lunare, Kaspersky Endpoint Security 8 for Windows a fost numită cea mai bună soluţie de securitate business, cu un scor semnificativ mai ridicat decât cel obţinut de competiţie, atât la capitolul protecţie, cât şi uşurinţă în utilizare. De asemenea, în etapa de „curăţare” a unui sistem infectat, soluţia Kaspersky Lab a îndepărtat cu succes 92% din componentele malware active, acesta fiind cel mai ridicat scor. Punctajul total adunat de KES 8 for Windows a fost de 16, media generală fiind de 12,8 puncte.

Kaspersky Internet Security 2012 a strâns 16,5 puncte din 18 posibile, cu mult peste media de 13,7 puncte. Suita Kaspersky Lab pentru utilizatori individuali a obţinut şi cea mai ridicată rată de detecţie posibilă, blocând 100% din ameninţările identificate în testul sofisticat „real-world”, ce reproduce scenarii întâlnite în realitate. În plus, la etapa de „curăţare” a unui sistem infectat, KIS 2012 a detectat toate cele 39 de mostre malware active şi a îndepărtat componentele a 92% dintre infecţii (media generală a fost de 77%).

„Suntem siguri de faptul că suitele noastre de securitate business şi consumer oferă cea mai bună protecţie împotriva ameninţărilor informatice”, spune Oleg Ishanov, Director of Anti-Malware Research la Kaspersky Lab. „Performanţa lor este confirmată de evaluările AV-Test.org, unde produsele noastre au obţinut cele mai bune rezultate în testele de detecţie, derulate în două luni consecutive. Ne bucurăm că soluţia Kaspersky Endpoint Security 8 for Windows şi-a păstrat statutul de cea mai bună suită business pentru a patra oară, începând cu luna iulie 2011”, încheie Ishanov.

Rezultatele detaliate ale testelor realizate de AV-Test.org în lunile ianuarie şi februarie pot fi accesate aici: https://www.av-test.org/en/tests/test-reports/janfeb-2012/.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

3 responses to “AV-Test.org: Kaspersky Endpoint Security 8 for Windows numită din nou cea mai bună soluţie de securitate corporate”

 1. miky
 2. NICU

  Atata recalama la un antivirus eu nu am intalnit ,m-a refer la reclame agresive (Kasperski si Bitdefender) ,un antivirus este bun dupa ce l-ai instalat sa te protejeze de intrusi.
  Din cate persoane care posteaza pe acest site sunt careva care au incercat GDATA ?
  V-a spun o s-a schimbati parerea despre antivirusi in sens bun ,o s-a vedeti ca nu reclamele va protejeza.

 3. Valigw

  Am scris si la Cristi, pentru majoritatea utilizatorilor castigatorul este Bitdefender intrucat el a iesit primul la gategoria “home user”.
  Nicu, eu am folosit GData si am fost multumit de el, este f. bun. I-am gasit doar 3 defecte: 1 trebuie sa ai un calculator puternic, 2 mi-a sters un fisier (nu imi mai amintesc exact ce era, cred ca un keygen) fara sa ma intrebe si 3 costa bani !

Leave a Reply