O&O DiskImage 5 SE – Backup cu licenta GRATUITA

O&O DiskImage 5 este un software de backup, ce previne pierderile de date. Cu ajutorul sau puteti crea imagini ale intregului PC sau ale unor partitii individuale.
In cazul in care ati pierdut ceva sau Windows-ul nu mai porneste se poate restaura usor si in siguranta imaginea creata.

O&O diskimage 4 gratuit

Optiunea DiskView ofera o imagine de ansamblu asupra intregului hard disk: spatiul liber, cel ocupat deja facilitand astfel managmentul acestuia.

Procesul de compresie aditional de tip BZIP2 creste semnificativ rata de compresie. O facilitate interesanta este transformarea imaginilor realizate in drive-uri vrituale (VHD), ce pot fi folosite in Microsoft Virtual PC, pentru a crea un computer virtual, ce poate fi utilizat in teste de diferite tipuri.
Se poate de asemenea programa captura acestor imagini la un interval regulat de timp, pentru a se asigura ca datele nu vor fi pierdute in mod accidental.

O&O DiskImage ofera diferite metode de a crea o imagine. Se ofera de asemenea optiunea de a salva doar sectoarele modificate intr-o imagine de tip incremental.

CD-ul bootabil inclus permite restaurarea rapida si facila a oricarei parti din sistem, atunci cand Windows-ul refuza sa porneasca din diverse motive, de cele mai multe ori virusi sau programe incompatibile.

Pentru a obtine aceasta versiune in mod GRATUIT printr-o promotie speciala accesati site-ul de mai jos :
https://www.oo-software.com/en/special/pvm1783

Completati cu o adresa valida de e-mail si apasati butonul verde.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

2 responses to “O&O DiskImage 5 SE – Backup cu licenta GRATUITA”

 1. Claudiu

  Salut ! Ma intereseaza daca acest program poate face urmatorul lucru:
  -Restaureaza sistemul cand acesta cade sau daca fac o imagine a partitiei C: pot sa fac un CD bootabil cu care sa fac fresh install de windows (avand integrate driverele si programele acutuale cat si registry) ori de cate ori vreau fara sa mai instalez toate de la capat?
  -Este asemanator cu Norton Ghost ?
  Multumesc mult !

 2. Petre

  De unde se descarca?

  Multumesc

Leave a Reply