WinPatrol PLUS – licenta la doar 99 centi! (promotie limitata)

winpatrolWinPatrol este un program de securitate care semnaleaza tentativele de hijack, atacurile malware si schimbarile critice ale sistemului de operare facute fara permisiunea utilizatorului. Ca o aplicatie multi-scop pentru suport tehnic, WinPatrol inlocuieste multe utilitare de sistem, venind cu o functionalitate mult imbunatatita.

Daca sunteti somer si in cautarea unui program bun de protectie a PC-ului, acum puteti avea licenta la doar 99 centi pentru acest produs, o reducere de 96%.

WinPatrol este pionier in folosirea sistemului euristic – comportamental pentru a detecta atacurile sau intruziunile in timp real. WinPatrol face un back-up al fisierelor critice de sistem si alerteaza la modificarea lor.

Spre deosebire de solutiile antivirus ce au nevoie de definitii ca sa functioneze, WinPatrol lucreaza pe baza de detectie comportamentala. Cand altii vor cauta sa-si actualizeze antivirusul ca sa scape de virusii cu care sunt infectati, tu vei fi protejat si vei cunoaste tot ce se intampla in sistemul tau.

In ciuda afirmatiilor producatorilor, WinPatrol este complementar unui antivirus. Vestea buna este ca nu intra in conflict cu antivirusul pe care-l aveti instalat.

Sisteme de operare suportate: Windows 98 – Windows 7, x86 si x64

Versiunea GRATUITA a fost evaluata mai demult, de catre Edward aici:

https://www.faravirusi.com/2009/12/29/winpatrol-17-mic-si-eficient/

WinPatrol PLUS ofera cateva caracteristici aditionale: acces la baza de date winpatrol (informatii utile de securitate), protectie in timp real, raspuns automat sau ascunderea unor ferestre de dialog.

In mod normal costa 30$ (licenta pe viata), dar este acum oferita la un pret special.

Pentru a-l obtine accesati acest site si comandati produsul (oferta valida pana pe 18 aprilie inclusiv):
https://winpatrol.stores.yahoo.net/winplusmemre.html

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.