Kaspersky Small Office Security – 60 de zile licenta GRATUITA

kaspersky small office securityKaspersky Small Office Security este suita de securitate dedicata companiilor mici. Solutia este simplu de configurat si ofera protectie optima infrastructurii interne si datelor, avand un impact minim asupra resurselor de sistem.

Kaspersky Small Office Security include multi-premiatele tehnologii antivirus produse de Kaspersky Lab. Scanner-ul antivirus, analiza euristica, sistemul de control al aplicatiilor si mediul izolat de lucru „sandbox”, pentru lansarea programelor suspecte, ajuta la detectarea si blocarea atat a malware-ului cunoscut, cat si a celui necunoscut. Suita de securitate protejeaza serverele si statiile de lucru ce ruleaza sisteme de operare Microsoft Windows.

„Am creat acest produs special pentru a raspunde nevoilor de securitate ale companiilor mici, majoritatea neavand un specialist IT dedicat”, spune Eugene Kaspersky, CEO si co-fondator Kaspersky Lab. „Kaspersky Lab Small Office Security asigura protectie completa retelei informatice interne, foloseste resurse minime de sistem si necesita foarte putin timp pentru administrare. Asadar, vorbim despre o suita noua care iti ofera protectie avansata, fara a-ti cere sa fii expert IT”, completeaza acesta.

Pe langa functiile de protectie impotriva malware-ului si atacurilor cibernetice, Kaspersky Small Office Security  incorporeaza un set de capabilitati, precum realizarea copiilor de rezerva pentru date (backup), criptarea informatiilor, managementul parolelor si administrarea centralizata, necesara pentru imbunatatirea nivelului de securitate si a managementului sistemului.

Functiile flexibile de backup, integrate pentru prima data in produs, previn scurgerea de informatii financiare, de date despre clienti si alte inregistrari importante, in cazul unor erori umane sau de sistem. Realizarea de copii de rezerva poate fi programata dupa un anumit orar, suporta stocarea unui numar predefinit de versiuni ale fisierelor – oferind si posibilitatea salvarii datelor pe orice computer sau dispozitiv de stocare din retea – si securizeaza accesul prin intermediul unei parole. Orice fisier care a fost pierdut sau modificat in mod eronat poate fi recuperat din backup cu numai cateva click-uri de mouse.

Scurgerea sau pierderea de informatii reprezinta la momentul actual o problema serioasa pentru companiile mici, de aceea Kaspersky Small Office Security include si un sistem eficient pentru criptarea datelor. Acum toate informatiile confidentiale ale companiei pot fi criptate folosind un algoritm puternic ce ofera protectie eficienta. Angajatii pot crea foldere individuale criptate si protejate cu parola, in care isi pot stoca diferite tipuri de informatii. Astfel de foldere pot fi transferate in siguranta folosind un stick USB sau prin intermediul e-mail-ului, pentru a fi apoi deschise, dupa introducerea parolei, pe orice computer care are instalat Kaspersky Small Office Security.

Modulul pentru managementul parolelor (Password Manager) din Kaspersky Small Office Security include functia Safe Notes, care protejeaza informatiile secrete, precum coduri PIN, stocandu-le alaturi de informatiile de autentificare, intr-o baza de date cu parola. Password Manager ajuta utilizatorii sa creeze parole puternice pe care le salveaza intr-o baza de date criptata si le insereaza automat in campurile de autentificare din formularele online.

Cu ajutorul Kaspersky Small Office Security, intreaga infrastructura a companiei poate fi administrata de la un singur PC din retea. Folosind consola de administrare, utilizatorul poate verifica foarte usor starea fiecarui computer si poate rezolva de la distanta majoritatea problemelor detectate. De asemenea, consola permite si monitorizarea retelei Wi-Fi de la orice statie de lucru din retea, oferind recomandari referitoare la cum pot fi reparate eventualele vulnerabilitati, pentru a nu compromite nivelul de securitate al retelei. În plus, managementul licentierii, initerea backup-ului si scanarea antivirus a unuia sau mai multor computere pot fi realizate fara ca administratorul sa se ridice de la birou.

Politica de utilizare a paginilor web (Web-Use Policy) ofera posibilitatea utilizatorului sa blocheze accesul la site-uri nedorite, sa previna descarcarea anumitor tipuri de fisiere si sa controleze gradul de utilizare a Internetului in companie. Aceasta functie limiteaza accesul angajatilor la programe de mesagerie instant si retele sociale, precum Facebook, MySpace sau Twitter, reducand astfel riscul scurgerii de informatii. Nu in ultimul rand, acest modul permite utilizatorului sa creeze „liste negre” (black lists) ce contin cuvinte-cheie asociate informatiilor confidentiale si sa blocheze transferul lor, daca traficul de date contine acele cuvinte-cheie. Web-Use Policy poate monitoriza activitatea web a angajatului si genera rapoarte personalizate.

Pentru a obtine licenta GRATUITA timp de 60 de zile – 5 computere/1 server, accesati site-ul:
https://usa.kaspersky.com/downloads/free-home-trials/small-office-security

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

5 responses to “Kaspersky Small Office Security – 60 de zile licenta GRATUITA”

 1. mike

  merge si pt. home user , pc individual fara server ?

  1. virus2009

   Da.

 2. Catalin

  Am procedat intocmai dar vad ca licenta este doar pentru 30 de zile. Teapa sau trbuie facut ceva?

 3. MARIUS

  Si la mine ,licenta s-a activat doar pentru 30 de zile ,nu pentru 60.Ce se intimpla?

 4. Daniel

  e pt 30 zile, nu pt 60.

Leave a Reply