Important – Atac de tip phishing asupra clientilor ING Home Bank

Se raspandeste un nou email de tip phishing vizand clientii ING. Are subiectul ” Important “ si pretinde ca este trimis de la adresa: Master Card <ing@ig.ro>

Continutul sau este urmatorul:

Stimate client ,

Departamentul nostru tehnic si-a actualizat recent serviciile online, ca urmare al acestui upgrade va rugam sa confirmati detaiile dvs. de accesare a contului online. Imposibilitatea de a confirma detaliile contului online va duce la suspendarea definitva a acestuia.

Click aici pentru a fi redirectat pe pagina securizata Banca ING.

Administratia va solicita sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile cauzate si isi exprima recunostinta pentru cooperarea dvs.

2006-2012 Banca ING Toate drepturile rezervate.

Vi se indica un hyperlink, in spatele caruia se ascunde o alta adresa, nu cea pe care o vedeti in email. Dand click sunteti directionati spre site-ul: https://mail.aycockcpa.com/ , care este un site fals. Nu-l accesati si nu introduceti datele cerute acolo.
Site-ul oficial ING Home Bank este: www.homebank.ro

Multumesc lui Farcas Gelu Danut pentru atentionare!

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

6 responses to “Important – Atac de tip phishing asupra clientilor ING Home Bank”

 1. scorpyo

  Si eu am trimis raport azi dimineata pentru acest site la google , firefox, Ing..etc inclusiv la administratorul host-ului.

 2. scorpyo

  …ok,asa am sa fac.

 3. danutz

  si eu am primit astfel de emai dar nu am dat link vazand ca adresa e cu totul altceva https://mail.aycockcpa.com/. cei ce primesc astfel de mesaje sunt sanse mari sa fie client ing nu si daca-i asa inseamna ca li sa furat celor de la ing vreo baza de date a clientilor.intreb ca eu am un card la ei.

 4. alexandru

  va rog uitati-va la el

 5. cosmin

  Am primit un astfel de mesaj pe mail si in loc de ING era UNICREDIT TIRIAC.

Leave a Reply