Avira SocialShield – Monitorizeaza-ti gratuit copilul pe retelele sociale

Chiar daca esti prieten cu propriul copil pe retelele sociale, sunt foarte multe lucruri pe care nu le poti vedea. Cyberbulling, atacatori online si alte pericole de care poate nici nu ai auzit macar il pandesc la tot pasul. Folosind un serviciu de monitorizare cum este SocialShield de la Avira, poti sa ai evidenta activitatilor copilului tau pe toate retelele de socializare indiferent de calculatorul sau telefonul utilizat de acesta pentru conectare.

Aplicatia este complet GRATUITA si este structurata in cateva sectiuni importante: Dashboard-ul iti arata un sumar cu “tot ce misca” pe contul copilului tau.

socialshield avira gratuit dashboard

Alerts Engine te avertizeaza atunci cand copilul tau este angajat in discutii (chat, mesaje private) ce fac referire la droguri, sex, violenta, suicid.
Friends Engine scaneaza permanent prietenii copilului tau cu 50 de baze de date cu persoane suspecte. Te avertizeaza cand un adult devine prieten cu copilul tau, cand cineva fara prieteni in comun sau suspect il abordeaza in vreun fel.
Photos Engine monitorizeaza orice poza in care este etichetat fiul sau fiica ta de oricine de pe internet.
Nu in cele din urma Activities Engine organizeaza totul in context: discutiile, fotografiile, orice activitate in ordine cronologica este arhivata pentru a o putea accesa oricand si oriunde.

Daca esti parinte si vrei sa stii ce face copilul tau, ai acum cea mai puternica aplicatie de acest gen in mod gratuit de la AVIRA. Acceseaza site-ul de mai jos pentru a o folosi:
https://www.avira.com/en/avira-free-socialshield

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

Leave a Reply